Att snart vara på plats där igen.

 
 

AT2B00851

 
 

AT2B04981

 
 

AT2B08381

 
 
 

Åh.

På lördag ska vi försöka ta oss upp till Drömmen efter Buse har varit på ridskolan, och sen spendera helgen där med att plocka svamp, ladda för att au pairen ska komma och fixa med badrummet. Det är ju dags att ta tag i den biten nu när köket är nästan klart. Och så har jag en så enorm längtan efter skog och tystnad och kantareller också, det ska jag inte sticka under stol med. Ibland känns det som om höstan i Småland faktiskt till och med trumfar sommaren.

Idag ska jag till Malmö på morgonen för att fotografera nyårsmat och sen ska jag hem igen, plocka upp Buse och så ska han in till Ystad och klippa sig (eftersom han har sagt att han vill ha hår som Rapunzel och varit väldigt bestämd med att han inte vill klippa sig har jag inte tvingat honom att gå till frisören, men nu höll han med om själv att det var lite jobbigt att ha det i ögonen så nu är det dags). Och så har jag hört det ryktas om att Footwear har fått in Shepard till barn nu inför säsongen så kanske blir det en sväng där inom också.

Tisdag!

Nu kör vi.

 
 

cherry

9 kommentarer till “Att snart vara på plats där igen.

  1. Tack för i lördags, det var skoj! Fuffe var ju superfin och hans bästa kompis också. Jag lärde mig massor och fick även träffa lite trevliga tjejer. Det gjorde du bra!

  2. Så mysigt bloggevent ni verkar haft 🙂 Jag är glad att jag fått se så fina bilder!!
    Åh, härligt med Drömmen, här har vi börjat riva lite i köket nu inför det ska bytas o slås ut en vägg 🙂
    Pssst, gillar ni kläder från Love Forever? Kika in för jag har bra erbjudande 😀
    http://lotte4.blogspot.se

  3. Hoppas ni får det jättefint! Och bli inte alltför besviken om du inte hittar några kantareller, det är nog liiite för sent för dessa läckerheter i smålandsskogarna…

  4. Önskar er en toppenhelg här uppe i Småland!;) Det ser så fantastiskt mysigt ut i Drömmen!
    Hoppas på fler kommande bloggevent i framtiden:)

    Många kramar
    Adela

  5. Åh Emma, har läst så många bloggerskors berättelse om detta event och alla, precis alla höjer dig till skyarna. Häftigt att få en känsla bekräftad på något sätt. När man följer din blogg och din instagram så har jag så ofta tänkt mig dig som den energiska, sprudlande och otroligt tydliga entreprenören. En varm människa med stor integritet. En människa som så ofta ser möjligheter istället för hinder och som har vett att njuta av livet. Kram Mia

  6. Nää nu har min chillinorway med grymt grenhäng fallit sönder nu vill jag att världens bästa grenhängerska visar bilder på coola, mysiga, mjuka grenhängsbyxor som man kan chilla runt i:))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg