Att visa det sista av au pairens rum.

 
 

3V6A1856

 
 

3V6A1860

 
 

3V6A1864

 
 
 

Just ja, jag kom ju på att jag inte visat det sista ifrån Yims rum! Den lilla sitthörnan.

Vi bar helt enkelt upp bambusoffan från Tine K och fyllde den med kuddar så att den blev skön och inbjudande, ställde dit det brickbord som vi tidigare hade som sidobord i Lutande Huset som ni kanske minns och så lite blommor såklart för att liksom hälsa välkommen. Och en fjädergolvlampa som pricken över i:et (en Eos VITA) – den kändes sådär fluffig och flickig som Yim förmedlat att hon tycker om. Och det var så himla roligt att få se hennes reaktion på rummet när hon kom; hon blev precis så glad som jag hade hoppats och det var så roligt att känna att vi lyckades pricka rätt i det vi gjort för att hon skulle trivas i sitt rum och att hon tyckte att det var så mycket ”hon”.

Så där uppe bor hon nu och ska alltså bo en ganska lång tid framöver och det känns redan bra, i magen.

 
 

cherry

5 kommentarer till “Att visa det sista av au pairens rum.

  1. So beautiful! 🙂 She must be the luckiest au pair on earth! I wish I was a foreigner so I could come and be your au pair, that room is amazing and you are always up to so many crazy fun activities! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg