Att vara morgontrött.

 
 

3V6A3693

 
 

3V6A3699

 
 

3V6A3700

Buses morgonrock och tossor från BeachHouseCompany

 
 
 

Åh, jag tycker att det är SÅ skönt med helgmornar.

När Buse sover ungefär hur länge som helst och sen gör mig sällskap i att skrota runt i morgonrock och gäspa tills det nästan är dags att äta lunch. Vissa morgnar är vi mer aktiva såklart, men många är också just såhär. Långsamma. Ostressade.

Idag lagade Yim frukost åt oss allihop; en thailändsk frukost bestående av fläsk och ägg i någon slags buljong som smakade jul (lite kanel och lakrits på nåt vis) och så serverat med ris. Vi är ju inte riktigt vana vid att smälla i oss ris till frukost, men det var riktigt gott med varm och kryddad mat även på morgonen och ägg och fläsk till frukost är ju inte så ovanligt om man ser till ägg och bacon till exempel. Himla lyxigt att få geniun thaifrukost hemma i köket en lördag.

Ikväll ska vi gå ut allihop och äta och fira att det är helg och fortsätta på det långsamma helgtempot.

Hej lördag, liksom. Du var efterlängtad.

 
 

cherry

5 kommentarer till “Att vara morgontrött.

 1. Hihi, vilken start! Hur gör hon? Äter hon vår typ av frulle eller kör hon sitt eget race där, med thai?
  Tänk vilka fantastiska måltider hon kanske vill göra så småningom…finns inget godare än genuin thaimat, mjaa ska va Indiskt då..samma lika 🙂
  Du kanske kommer, om du vill, skriva ett inlägg om det sen, men vad är hennes roll hemma hos er? Är det vara hemma med dig och hugga i när det behövs, eller jobbar hon hela veckor och är ledig på helgen..har ingen aning om hur det fungerar som aupair 🙂
  Vet hon om att du driver en stor blogg?
  Stor kram Åsa

  1. Hon äter vår frukost och har lagat thaifrukost till oss en gång också. Hon har lagat mat en kväll också, hur gott som helst. Hon får bara jobba 25 h i veckan så det finns inga ”hela veckor” men måndag till fredag så har hon Noah några timmar när jag arbetar och resten av tiden gör hon precis vad hon själv vill 🙂 Hon vet om att jag bloggar bland annat ja, men just blogg är inte så stort i Thailand så hon fattar nog inte hela konceptet ännu.

   Kram

   1. Åh så perfekt 🙂 Va kul och spännande, hoppas du vill och hon förstås berätta lite mer så småmingom. Å tack för att du svarar, nästan ingen bloggare som gör det idag, du är unik.
    Å har hon ngt spicy fancy recept så får du gärna slänga ut det här 😉
    Stor kram

 2. Va fint han poserar 🙂 När mina barn var yngre var de så nyfikna på hur det blev på andra sidan så jag har massor med bilder på halva ansikten på väg runt kameran. Du är ju i och för sig proffs 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg