Att ha Halloweenfirat väldigt stillsamt.

 
 

jg

 
 
 

Nej det var inget galet Halloweenfirande för den här småbarnsfamiljen igår. Jag hade inte ens riktigt koll på att det var Halloween (så mycket koll har jag på omvärlden just nu) och var på väg till stallet med Buse på morgonen och fick svar att det inte var någon ridning för att det var högtid. Där ser man.

Men iallafall; vi hade bestämt oss för att gå ut och äta allihop för att fira lördag åtminstone och för att testa en av Thairestaurangerna i Ystad. Vi hade förberett Yim på att det fanns en ganska stor chans att det kanske inte alls smakade som hon var van vid utan mer skandinaviskt thai, och att hon inte skulle hoppas alldeles för mycket. Vad vet vi, liksom.

(Gårdagens blev en kofta från SheIn, en mjuk tröja här och ett par one teaspoon jag hittade på rean här).

 
 
 

3V6A3740

 
 
 

Herregud vad det blir mörkt fort nu!

Denna bilden är tagen innan klockan ens var sex på kvällen. Det går fortare och fortare, men å andra sidan innebär det att det kommer vara mysstämning deluxe redan tidigt på alla julmarknader och att man får tända cirka hur mycket ljus som helst helt legitimt där hemma från och med nu.

Det är väl så man får se det.

 
 
 

3V6A3743

 
 
 

Vi åt på Thai Corner och det var faktiskt riktigt bra! Till och med Yim tyckte att det var väldigt gott och det är väl det bästa betyget antar jag – hon var bara chockad över portionsstorlekarna och jag har ju aldrig varit i Thailand men i Malaysia och jag minns SÅ VÄL hur himla lite mat man fick där och att jag var hungrig mest hela tiden, så jag förstår att våra portioner blir en överraskning minst sagt.

Ja, och sen gick vi hem igen och det var ett alldeles lagom Halloweenfirande tycker jag.

 
 

cherry

13 kommentarer till “Att ha Halloweenfirat väldigt stillsamt.

 1. Ser himla mysigt ut 🙂 Thaicorner har god mat, MEN vad jag saknar ÖG:s som låg där innan…
  Helt annan grej som du får svara på om du har lust!
  – Vet du om Enjoy Candles finns i någon fysisk butik så att en kan titta och klämma lite? (Har googlat ofc men hittar inget, men kanske finns i någon mindre butik som inte har webbsida tänker jag) Kraaooom

 2. Min svägerska är från Thailand och jag älskar när det samlas massa familjer och det lagas genuin thaimat hemma hos dem vid exempelvis barnens kusins födelsedag. De tittar väldigt roat på oss svenskar för maten är så stark så det tåras i ögonen medan dem frossar på. Min svägerska brukar alltid vara den som ringer och beställer thaimat från Take awayen och det bli alltid sånt som inte står på menyn, och en kyckling röd curry för att vi inte ska blir fullständigt av av starkheten 😀

  Ja här hemma är det bäcksvart (eller heter det bläcksvart?!) redan strax efter 17 men som du säger är äntligen ljustiderna här! Jag tänder till och med värmeljus på jobbet så det ska vara lite höstmysigt i lunchrummet, och ett ledblockljus vid receptionen (där vågar jag inte ha levande ljus för alla papper och folk som passerar :D)

 3. Vad fint det känns att få se Ystad igen. Lämnade mitt älskade Skåne för tre månader sen och blir lika glad när det dyker upp bilder eller ord om trakten. ♥

   1. jo det förstår jag 😉 men de fanns i 25, 26 och 27 och jag har nog 28 29 på tajtare jeans eller 36 38//Jill

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg