Att ha söndag i köket.

 

3V6A5188-2

 
 

Idag blir det en söndag i köket!

Jag har lovat Buse att vi ska baka, så nu blir det muffins och kanelbullar, och det kan ju vara ungefär det bästa som finns; när huset doftar nybakat och det står bakverk på diskbänken och trängs.

Och sen är det ju ganska gott också, får man väl tillstå.

 
 

3V6A5205

3V6A5226

 
 

Nä, köket är inte r i k t i g t klart ännu;

det är fortfarande golvet och lampan över fönstret som ska till, men vi har sagt att badrummet i Drömmen får ha högre prioritet så killarna är mest där och jobbar (en eller två dagar i veckan) och så tar vi och fixar golvet och lampan här när det är klart helt enkelt. Det fungerar ju och att fixa golvet som jag vill ha det är inget akut, så det blir en bra kompromiss. Då har jag ju dessutom lite att se fram emot hela tiden.

 
 

3V6A5209

 
 

Bänkskivan med kalkstuc är så himla vacker i sitt mjuka, levande!

Mer om den kan ni läsa i inlägget här och här.

Och hur köket såg ut innan hittar ni här.

 
 

3V6A5231

 
 

Men japp;

här spenderar vi en stor del av söndagen då antar jag, med att baka och äta det vi bakat och tagga för en ny vecka som kommer vara ganska händelserik och därför a b s o l u t behöver förberedas med en bra grund av nybakat i kroppen.

Alla anledningar till att äta varma kanelbullar är bra anledningar anser jag.

Ha en fin söndag, vänner.

 

Rekommenderade inlägg

21 kommentarer till “Att ha söndag i köket.

  1. Läckert kök. Hur ska ni behandla/göra med golvet. Jag har 50 kvm trägolv som ska fixas snart och behöver ideér. Ska man täckmåla eller bara behandla?

  2. Eller så slår du två flugor i en smäll och fixar kanelbullemuffins. 😉 Hittade ett recept hos hembakat här i veckan, bakade en plåt igår och måste nog baka en till idag. Fantastiskt goda! Ha en fin söndag!

      1. Men det går inte beställa.. står att det lanseras oktober, funderar på om det är oktober 2015 eller 2016.. är i akut behov…

  3. Hej Emma!
    Hur har ni löst det med fönstret och diskbänken, alltså när bänken blir högre än fönstret? Monterar man bara bänken framför fönstret eller måste man tänka på nåt? 🙂

  4. Vilket fint kök! Så stort! skulle kunna ha sju olika versioner av ett kök, vi renoverade vårt i våras (fogarna lades när jag låg i badkaret med förarbetet till vad som skulle bli vår son 29 timmar senare). En sån pers men väldigt glad att vi preciiiiis han bli (typ) klara.

  5. Mums med bullar! Vi har varit på kalas och dop och badat bastu, men bullar vore ju gott att baka men just nu är magen mest i vägen och jag stånkar å stönar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *