Att ha en fin vecka väntande.

 

3V6A5419

 
 

Godmorgon måndag!

Det blir en bra vecka det här. Vädret har gett med sig, studion är redo och doften av nybakat hänger fortfarande kvar i huset och lockar.

Idag och imorgon ska jag försöka hinna arbeta klart det jag inte kommer kunna göra onsdag och torsdag, för då är det nämligen dags för Köpenhamn igen (yes!) och den här gången modemässan. Åh, det är så h i m l a rolig att få ut på mässorna igen! Förra året missade jag ju allt eftersom jag var antingen för gravid eller för nyförlöst, därför är det extra roligt att få se allting nu efter ett uppehåll. Så på onsdag åker jag och Jenny (och jag hoppas SÅ att även Banditen kan följa med) till Köpenhamn och plöjer modemässan i två dagar och ser vad som kommer och nyper i vackra plagg. Och sen på lördag är det dags för studion då jag ska fota Ella för Kung Fidolin, och tja – sen har ju den här veckan gått mer eller mindre. Galet.

Så idag blir det till att sätta fart! Jag har press skrivit klart lite inlägg till Morrr (en superbra sida för er med husdjur, jag bloggar åt dom om flickorna, ni kan läsa inläggen HÄR) och nu väntar jag bara på ljuset för att fotografera lite smycken.

Ho hooo, jag blir alldeles nipprig av veckor som den här.

 

6 kommentarer till “Att ha en fin vecka väntande.

  1. Jag älskar mitt nya liv där jag längtar efter veckorna/dagarna som kommer, ingen söndagsångest mer. Underbart!
    Ha en härlig måndag!
    Kram

  2. Njuter så av att titta in hos dig varje dag Emma. Är livet surt, roligt, jobbigt eller helt fab…ja det spelar ingen roll för här inne hittar jag alltid en slags ro och glädje! 🙂

    Kram från Adela med en varm kopp kaffe i handen och glad i hjärtat när jag hälsat på dig här inne;)

  3. Fantastisk bild. Och vad är det med barn som gör att dom absolut ska sitta PÅ kuddarna? Mina gör precis lika….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg