Att ha sällskap.

 

3V6A8685

 
 

Familjens mest sällskapssjuka? Haggis.

Helt klart Haggis.

Sitter man på golvet och leker med Noah kommer hon slängande över golvet (hon går just så, slängande, har inte lärt sig kontrollera alla långa lemmar ännu) och liksom glider in i knäet på dig genom att sätta rumpan först och sen bara välta sig själv ner i din famn. Underbar hund, den saken är säker.

 
 

3V6A8691

 
 

Idag har jag lite brådis för jag har en hel del som måste göras innan köket stängs igen för ny färg och blir obrukbart ett halvt dygn eller så. Barnmat måste plockas fram så det räcker, hundmat likaså, paket för Kung Fidolin måste packas och så bör man kanske komma på vad man själv ska äta också så att det inte blir bananer från fruktfatet resten av dagen; när köksgolvet är målat så är det ju liksom målat och då är det ingen idé att ens försöka sätta en fot på det för att hämta en ostmacka.

Så jag ska ge mig i kast med det där nu innan han kommer och hoppas att jag minns allt, så jag slipper försöker krypa på diskbänken till skafferiet ikväll. Lite stökigt så ja, men fint när det blir färdigt sen.

Fokus på slutresultatet så ordnar det sig.

 

7 kommentarer till “Att ha sällskap.

  1. Haggis är verkligen helt bedårande! Själv har jag en mer kortbent variant som numera vid en vördnadsvärd ålder inte slänger så mycket, men som ung ligist gick under namnet ”Katapultlarven”.
    Ville bara säga att din blogg är himla trevlig (trots att jag nog inte tillhör den vanligaste målgruppen, tror jag)!

  2. Han verkar riktigt härlig den där Haggis tycker jag.
    Vi har precis skaffat oss en liten hund, en blandras. Hade varit kul med ett inlägg om hur du gör med hundar/rumsrenhet/inte bita/lydnad/barn mm…är ju ett evigt passande såhär i början 🙂 Vi har tre barn, 1,7 och 9 år. / Sophie

  3. Åh jag vill också göra vid i köket eller ja jag skulle kunna släppa en bomb i köket och börja om från noll. 🙂
    Vi har orks en sällskapssjuk hund om än något mindre än någon av era, typ i storlek av ett huvud av några av era. haha

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg