Att ha haft en relativt lång dag.

 

3V6A8715

 
 

Phju, det var en lång dag idag med många timmar på djursjukhuset och sen det vanliga livet med barn och jobb och post och leveranser och det där ovanpå det. Och Haggis då? Jodå, hon är hemma, men det visade sig att jag gjorde precis rätt som åkte in, för stackaren har lyckats med att bryta av en bit av bogbenet. Förmodligen har hon rammat ett träd här ute i en lek (en springande vinthund som med ett stort leende kastar en blick bakåt för att se om hennes kompanjon hänger med missar ganska lätt ett träd, särskilt om denna vinthund är fyra månader och inte har riktig koll på kroppen) och nu är det strikt vila som gäller. Skelettet på så här unga, storväxande raser är så mjukt att det krävs väldigt lite för att det ska bli en skada. Men det är en så liten bit som är av och i en så snygg vinkel att det med största sannolikhet kommer läka ihop alldeles av sig själv, bara hon håller sig stilla. Men hon är nog ganska ikonisk på Evedensia Malmö efter idag, jag ska berätta historien sen, men den innehåller en fantastiskt dramatisk Haggis, en minst sagt överraskad ortoped och en hel påse med opiater med hem.

Men nu – nu tar jag kväll. Nog med dramatik för en dag.

 

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “Att ha haft en relativt lång dag.

 1. Åh stackars Haggis. Hade en unghäst som fick samma skada, det läkte fint.
  Så ljuvliga bilder på Haggis, hon ser så festlig ut. Man blir förälskad i henne!

 2. Men lilla hjärtat! Jag hoppas på ett snabbt tillfrisknande. Min galenpanna har en lång historia av trasiga klor bakom sig. Helt hopplös när han far fram.

 3. Ojoj, stackars Haggis! hoppas på att det läker snyggt och snabbt. Och ser verkligen fram emot att läsa om hur dramatisk hon var under besöket 😀 det vore kul att få se en liten filmsnutt på alla flickorna förresten! och få höra när de pratar 🙂

 4. Lilla Haggis<3
  Inte undra på att hon haft ont!
  Massa godis och mjuka kuddar, fluff och klapp och pussar behöver hon:)

  Kram Susanne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.