Att skapa förvaring.

 

3V6A8055

 
 

Jag tycker att det är kul med förvaringslösningar som är snygga och som sväljer en del av det där man kanske inte vill ha framme (lego, våtservetter, blöjor, kvitton, eller sånt som annars magiskt hamnar på köksbänken ) men som man ändå behöver i närheten.

Och en baby. Sväljer dom en baby är det pluspoäng.

 
 

noah

 
 

Inne hos Buse har vi mängder med äppellådor (böcker), små snygga boxar (lego och små leksaker), träkistor (större leksaker) och sånt som inte kräver mer ansträngning än att sakerna ska skyfflas ner i valfri box och få ett lock på sig för att det ska se snyggt och städat ut igen.

I den inbyggda bokhyllan i hallen döljs trassliga papper fulla med gem i snygga tidningshållare, och nagellack och annat inne i badrummet ligger i öppna boxar så att dom är enkla att komma åt men samtidigt inte syns. I lådorna må det vara kaos men det SER städat ut.

 
 

3V6A8046

 
 

Och i vardagsrummet har den stora flätade träkorgen vi tidigare haft kuddar i nu förvandlats till en som sväljer Noahs leksaker när dagen är klar, och den här lite mindre men samtidigt så himla vackra korgen innehåller blöjor, whipes, blöjunderlägg och salvor när den inte innehåller bebis. Det är perfekt, nu när vi byter blöja på golvet (han är för rörlig för att jag ska vara bekväm med att ha honom på bord) så är det bara att lägga skötbädden bredvid korgen, öppna locket och förse sig med vad man behöver – och när man är klar är det locket på och så står korgen där bredvid soffan som en inredningsdetalj istället.

(Den runda korgen på bilderna har jag hittat här).

När saker kan både vara vackra och praktiska – d e t gillar jag verkligen. Och jag är glad för allt som kan se ut att ha skapat lite ordning, så att jag iallafall slipper se stöket – inuti själva lådan har jag det inte staplat och sorterat det minsta, men det är inte så viktigt tycker jag.

Bara jag vet vad som finns var och att jag enkelt kan få tag i det är jag en happy camper.

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att skapa förvaring.

  1. Det är så bra med korgar och lådor som rymmer barn för då kan man husa många barn och ändå lätt få undan dem till kvällen 😝 Min minsting har också en förkärlek för att krypa ner i lådor och korgar, han blir ändå 6 år i sommar men tycker fortfarande att det är kul.

    Förvaring där kaoset får råda är perfekt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.