Att ha huset fullt av de bästa.

 

3V6A9946

 
 

I vanlig ordning är huset fullt av liv och rörelse och hundar och skratt, nu när mamma och SockervaddsGöran är på besök. Vi har ju Tant och Tooka och Spöket och Haggis, och de kommer med Tage och Lisa och Olle. Den här gången så har vi dessutom två sjuklingar i hundfamiljen; Haggis som ska försökas hållas lugn (mycket lättare sagt än gjort när man är fyra månader, lycklig, och inte har det minsta ont) och så har Tage alldeles nyligen varit hos veterinären och gjort en urinodling och fått kateter och har blivit ordinerad sträng burvila med trapp tills i eftermiddag när katetern får ut och han kan röra sig fritt igen. Så han sitter där bakom grindarna och följer allt som sker ganska förnöjt, ibland är det nog skönt att vara lite avskärmad från lek och stoj också.

 
 

3V6A9949

 
 

Tooka skulle, till exempel, inte alls ha något emot att få ligga i en rymlig liten hage och inte behöva ens tänka på att kanske kunna bli vidrörd av nån äcklig varelse som eventuellt vill försöka leka eller, hemska tanke, krypa upp nära och somna.

Hon är väldigt glad över att ha mamma och Göran här. Och ja, Tant såklart.

Resten kunde va.

 
 

noah6

 
 

Nån annan som är mycket glad över besöket. Såhär glad.

(Man ser vem i familjen han ärvt sitt goda humör från, ha ha ha).

 
 

3V6A9954

 
 

Haggis hälsade på sedvanligt sätt med mjuka pussar och med att komma nära och liksom t r y c k a hela sin kropp mot din famn.

 
 

3V6A9968 (1)

 
 

Man har fått böcker läst för sig, blivit buren, blivit kramad, gått på promenad och allt annat man nu kan tänka sig är fantastiskt trevligt när man är tio månader och har sin mormor på besök.

 
 

3V6A0079 (1)

 
 

Ja, såhär ser det ut mest hela tiden.

Mormor eller Göran på golvet, hundarna i soffan, vårsol ute. Underbart. Och Den Mycket Snabba Saken han sitter i är en gåstol mamma och SockervaddsGöran åkte och handlade igår; bra hjälp för mig de tillfällen jag inte bör bära men inte har så mycket val. På bilden är den dock omgjord till en gunga.

Den var mycket kul.

 
 

3V6A9983 (1)

 
 

Och trots att man är cirka hur snorig som helst så gör det inget, man håller humöret uppe ändå.

Och idag komne räven Buse hem som varit och lyxar med genitid hos farmor och farfar och det blir till att laga nån god middag (vi lever på pasta de här dagarna; jag gjorde carbonara i fredags, pasta al olio igår och idag blir det nog nån version med kyckling och apelsin) och sen är helgen slut tyvärr, och huset kommer kännas vansinnigt tomt ett tag. Och så ska jag ta tag i att skriva den där historien om Haggis på djursjukhuset – jag lovar att det kommer, jag måste bara ha lugn och ro att sitta ner för den typen av texter kräver min koncentration. Men massa texter om flickorna hittar ni i vanlig ordning HÄR.

Nu tar jag söndag med alla de här fina.

 

9 kommentarer till “Att ha huset fullt av de bästa.

 1. Hej, det där med kyckling och apelsin, kan man få lite tips eller recept.
  Tack på förhand.
  Tack för att du ger mig en underbar stund varje dag med dig och din omgivning.
  Kram Stina

 2. Lite feedback!
  Du har den bästa bloggen av alla!
  Så lagom!
  Så allsidig!
  Så inspirerande!
  Du skriver om barnen som eg inte intresserar mig alls just där jag är i livet, nu. Men det stör mig inte alls att läsa dina inlägg som rör barnen. Älskar ungar o det finns ett gäng i bekantskapskretsen så tack för lagom med input om de små och fina bilder som gör mig glad

  Eftersom jag oxå älskar hundar, har och har haft hund större delen av mitt liv så är dessa inlägg jätteskojiga att läsa. Så bra beskrivet och så fina bilder och alldeles lagom. Vinthundar ligger mig varmt o hjärtat då jag känner några Salukis och har haft en irländsk varghund en kort period. Är dock trogen rasen golden retriever…

  Inredning och kläder, är anledningen till att jag läser bloggar och jag blir aldrig besviken på dessa inlägg! Jag får energi av dina inlägg, inspiration och en massa glädje.

  Hoppas du aldrig slutar blogga!
  💞

  1. Åh, du gjorde min DAG! Om du bara visste vad det värmer att läsa. Tusen, tusen tack för att du tog dig tiden att skriva <3

 3. Räven Buse och genitid. Det gick nog lite fort idag, men blev lite fnitterroligt!

  Hur är det med aupairen? Har hon lämnat er?

 4. Låter som en alldeles förträfflig, lugn, mysig, energigivande, älskvärd och god helg ❤️
  Här har vi haft morfarbesök i helgen med tv-spelande, soffmysande, godisätande och mycket skratt och bus precis som vanligt när man har med lite större barn att göra ; ) men vi hann även med lite Mellohängande i går vilket var mycket uppskattat av tonnåringarna.
  Önskar er en underbar vecka.
  Kram Malin

 5. Låter som du också känner som jag gör – jag har ett bra liv – avslutade jag mitt blogginlägg med. 🙂

  Jag känner mer och mer att jag behöver en hund till, en hund är på tok för lite och Sid behöver ju en kompis. 😉

  Kram

 6. Måste säga att jag håller med ”Lillemor Bae”.
  ÄLSKAR på riktigt att läsa din blogg. Den är lagomt mycket av allt, ditt sätt att skriva är bara underbart och dina foton, de känns verkligen alltid så genomtänka och är väldigt fina! Du har en väldigt bra balans i bloggen, det blir inte för mycket eller för lite av något helt enkelt!
  Och så måste jag säga att jag är imponerad av din energi som du verkar ha med allt från två små barn, allt hemmafix, eget företg, alla hundar osv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg