Att ta Köpenhamn tur och retur.

 

3V6A9625 (1)

 
 

Godmorgon!

Hur tusan blev det måndag?!

Men det blev det iallafall och jag ska rusa in i duschen så jag hinner torka hjälpligt innan jag måste till tåget som gå emot Köpenhamn. Jag ska nämligen på inköp idag med Jenny och Banditen, och förutom att det såklart ska bli hur kul som helst så ser jag VERKLIGEN fram emot några timmars stadsliv med de där två. Och en brunch möjligtvis. Man måste ju ha brunch när man är där.

 
 

3V6A9636

 
 

Lite bilder från sovrummet idag, tänkte jag.

Inga stora förändringar, bara lite rosor från i torsdags ni vet (jag fick nog ihop en bukett till varje rum när jag kom hem) och en viss glädje över ljuset som nu faktiskt verkar både komma tidigare och stanna längre. Märks det även hos er? Att det har vänt?

 
 

srum

 
 

Så här inne hos oss är det nu azurblått, rosor och vårigt mintgrönt!

Mattan var ju den som låg i den lilla hallen innan, och som nu fick komma in hit när den som tidigare låg i vardagsrummet hamnade i hallen. Hängde ni med? Inredningsdomino. Sker ganska ofta här hemma.

 
 

3V6A9632 (1)

 
 

Så med lite godmorgon och lite sovrum och en hel del att göra,

kikar jag in och säger hej och peppar lite för Köpenhamn, innan jag ska in i duschen och hitta något att ha på mig som gör att jag inte fryser ihjäl när jag är ute men heller inte svettas mängder den tiden jag är på tåg. Och sen ska jag pussa pojkarna och susa ut, och komma hem igen om någon timme; förhoppningsvis fylld till bredden med både brunch och inspiration.

Ta hand om er så länge. Jag är snart tillbaka.

 

10 kommentarer till “Att ta Köpenhamn tur och retur.

 1. Så vackert! En nyfiken fråga som jag alltid undrat i dessa himmelskt vackra sängar. Sover ni med alla kuddarna eller åker häften ner på golvet? Jag försökte en gång med två extra för att det e så snyggt, men sambon gillade det inte hahha å de va nere på golvet illa kvickt.
  Kram Åsa

  1. Vi sover med alla 🙂 En eller två har jag mellan låren för att hjälpa ryggen, sen har jag en i länden 🙂 Resten ligger där de ligger.

 2. Inredningsdomino blir det ofta här också. Gillar att kunna göra så.

  Här märks det stor skillnad, nu är det ljust redan innan mannen sticker hemifrån. Älskar det!

 3. Härligt sovrum, sover hela hundflocken också med er? 🙂 Går det förresten bra med er aupair? Är det hon som tar hand om barn och vovvar när ni jobbar? /B

  1. Alla utom Tooka, som hellre sover hos Buse 🙂 Nja, mannen är ju föräldraledig måndagar och fredagar, och jag arbetar ju hemifrån, så Yim tar hand om Noah några timmar 3 dagar i veckan medan jag jobbar och Leo är på förskola. Hundarna behöver ingen ”ta hand om” då jag är hemma.

 4. Överkastet, hittar inte i Modesto webbsida. Är den turkos? Märke? Slut redan? Tack för en super mysig blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg