Att ha gjort Köpenhamn ännu en gång.

 

3V6A0099

 
 

Det börjar ju bli en riktigt trevlig vana det där med Köpenhamn.

Åka över, äta brunch eller ta en pizza på Mama Rosa, gå en promenad på Ströget och se på människor och snattra med goda vänner under tiden (dock skulle jag väl knappast kalla det att ”promenera” när man är där med Jenny och Banditen eftersom båda två är runt 1,80 typ och tar såna kliv att jag bokstavligt talat måste springa för att ens ha en sportlog chans att hänga med, och i springtempo blir det inte så mycket snattrande heller, mest flåsande).

Det var ungefär som det brukade va.

 
 

3V6A0104

 
 

Vi gick vilse.

En hel del, faktiskt. Mest hela tiden skulle jag säga.

 
 

3V6A0107 (1)

 
 

Och gick lite vilse igen, trodde vi, och satte oss i en tjusig trappuppgång och ringde och ringde och ringde på de där danskarna som rimligtvis borde veta att vi var på väg. Tills jag fick nog och plingade på första bästa dörr, och det visade sig att vi var på precis rätt ställe.

Nåja.

Det var ju skönt att få vila sig en liten stund innan det arbetsamma.

 
 

3V6A0112

 
 

Det var dags för inköp, nämligen!

Kan ha varit så att just det här företaget slarvade bort den ordern vi gjorde på mässan, så vi var tvungna att göra den igen. Och då det var mest jag & Banditen som skötte inköpet just där (Jenny hade fått något glasartat i blicken och gett upp) så var det väl bäst att vi var med den här gången också, eftersom det var ungefär bara vi som visste vad vi hade pekat på gång ett.

Ja, därför var vi med.

 
 

reaf

 
 

Och såhär såg jag ut!

I en fantastiskt skön klädsel bestående av Svea-skor från Footway här i Ystad, en tröja från Malene Birger och så slutligen en klänning jag suktat efter så länge och som jag ä n t l i g e n fann på rea här tillslut (bästa, bästa när plagg man förälskat sig i dyker upp på rean). Deras rea är för övrigt ett bra tips, mycket fint.

 
 

3V6A0133

 
 

Där fanns en hel del att titta på i showroomet!

Som smycken och stickade plagg och vårnyheter och sånt, och så tunna spetsunderkläder jag säkert skulle kunnat ha runt 1993-94 nån gång.

3V6A0139 (1)

Och skor! Mycket fina skor.

Så det gjorde vi igår.

Snubblade omkring i Köpenhamn (lite vilse), åt pizza, gjorde inköp, pratade, småsprang över Ströget och försökte även köp lite blommor vilket inte gick på grund av avsaknaden av danskt kreditkort.

En måndag jag inte kunde spenderat bättre.

 

1 kommentar till “Att ha gjort Köpenhamn ännu en gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg