Att visa den nya kökslampan!

 

3V6A9783

 
 

Ja vad hänger där?

Jo – vår nya kökslampa! Snudd på helt omöjlig att fotografera på grund av att jag måste stå bakom ett bord och ducka för två andra lampor, men iallafall – där är den. Lampan som jag hade i huvudet och hade köpt sladdar till för hundra år sen, och som nu äntligen är skapad och på plats ovanför fönstret istället för den där lilla runda spotlight-grejen som fanns där förut.

Om jag är nöjd? Det kan ni tro att jag är!

 
 

3V6A0095 (2)

3V6A9773

 
 

Jag visste att jag ville ha kopparrör, och att jag ville ha de här jutesladdarna från Watt&Veke, och att det skulle snurras och hängas sådär i lite olika höjder med snygga glödlampor i. Men sen HUR man faktiskt gör det rent praktiskt hade jag såklart inte den blekaste om, så det fick killarna fixa åt mig.

Jag har världens bästa hantverkare på det sättet; jag kan skissa upp och försöka förklara och visa mina jutesladdar och så fattar dom på en gång och löser det där praktiska som gör att det faktiskt fungerar.

Tack och lov.

 
 

3V6A9607

 
 

Och på kvällen!

Jodå, så nu har vi äntligen den sista lampbiten på plats, och köket får en varm, mjuk belysning vid fönstret på kvällarna. Älskar när det blir precis lika bra utanför huvudet som inuti.

<3

 

7 kommentarer till “Att visa den nya kökslampan!

  1. Hej,

    Hur fäste du kopparrören i taket? Håller på med en liknande lösning och hamnade på den här sidan.

    Johan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg