Att hänga i Karlsborg ett tag.

 

modestolor

 
 

Vad gör ni på lördag?

Är ni i närheten av Karlsborg så hoppas jag verkligen ni kan komma förbi Modesto nån gång mellan klockan 10 och klockan tre och hälsa på mig, snicksnacka lite och se lanseringen av Jennys nya sortiment av BARNRUMSINREDNING! Yay! Det är så himla, himla fina saker som är handplockade och utvalda (kan tänkas jag haft ett finger med i spelet på en del) och nu släpps allt alltså först till er som har möjlighet att vara där på lördag, och sen på webben efter klockan tre. Vi ska typ välta Internet, hade vi tänkt. Om nu inte allt hinner ta slut i butiken först.

Och! Man kommer kunna ha chans att vinna en timmes inredningskonsultation med mig (online eller live, lite beroende på var man bor) både via webbutiken och på plats i butiken. Men mer om det sen.

Jag hoppas vi ses – och ni som inte bor i närheten får hålla koll på Instagram på @attvaranagonsfru eller på @modestose så du hinner kasta dig in när hon släpper sortimentet.

Karlsborgslördag!

Kommer bli superkul.

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att hänga i Karlsborg ett tag.

  1. Nej men två Helsingborgstjejer (vet ju att du inte bor i Hbg längre) som besöker mina hemtrakter på samma vecka. Idag Jannice och på Lördag du . Tror tyvärr inte jag hinner till Karlsborg. Hela släkten är hemma, men det är ju om dom vill följa med och träffa dig hi hi..
    Skulle varit jättekul att träffa dig igen!
    Kram Helena

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *