Att vara vansinnigt nöjd med denna nyhet.

 

3V6A0261 (1)

 
 

Ser ni vad jag har köpt?!

En gräddvit, alldeles underbart vacker vattenkokare. Nu undrar ni säkert varför jag är så exalterad över detta, men vi hade en så v a n s i n n i g t ful svart plastsak innan och den står ju alltid framme och används cirka en miljon gånger om dagen som ni vet (till välling, till gröt, välling, gröt, välling) och jag har så himla länge velat byta ut den. Till någon som GÄRNA får stå framme, eftersom den är dekorativ. Men jag har tyckt att det är lite för mycket pengar för en tjusig vattenkokare (det är ju trots allt en v a t t e n k o k a r e, inget roligt som en kappa eller ett par magiska byxor) och helt enkelt inte gjort slag i saken. Trots att jag varje dag suckat åt den gamla, fula, svarta och drömt om någon lite kurvigare.

Jag har till och med hintat till mannen att en vattenkokare, en fin en, borde vi minsann ha! Men totalt döfött. Om någon är mer ovillig på att lägga pengar på nåt så banalt som än vattenkokare, så är det han.

 
 

ka

 
 

Men nu är den alltså här, och det är egentligen mammas fel.

Ivrigt påhejad av henne (och med ett glas vin under västen ska tilläggas) fick jag alla argumenten jag behövde i helgen för att faktiskt äntligen slå till. ”Det är fri frakt i helgen!”. ”Vi är så nöjda med vår, är vi inte Göran?”. ”Klart du ska ha en vacker vattenkokare, du som använder en så mycket!”. ”Man kan ställa in temperaturen också förstår du, så det blir lagom för välling och så med bara lite extra kallt vatten i”. Och så vidare. Så jag föll för grupptrycket och slog till.

Så nu står den här, i vårt kök, alldeles bullig och gräddvit och vacker.

Det var ett bra köp, det var ju det.

 

16 kommentarer till “Att vara vansinnigt nöjd med denna nyhet.

 1. Åh, vi har en precis likadan, du kommer inte bli besviken😊 Vår går bokstavligen varm här hemma😂 flera gånger per dag, tedrickare som man är. Bästa köpet man kan göra i köket förutom stavmixern. Tack för en mycket underhållande blogg😄

 2. Så snygg vattenkokare. Jag har haft samma problem som du innan.Men jag har köpt en av märket Smeg gräddvit o bullig i formen .Har även köpt en assistent i samma färg o bullig. Snyggt

 3. Visst ska man ha en snygg vattenkokare, personligen tycker jag det är roligare att lägga pengar på något sådant än ett par byxor eller tröja.
  Den står ju som du skriver framme hela tiden. Jag har en vit bullig fransk sak från ”Bagaren och Kocken” och älskar den!
  Kram Monica

 4. Lustigt.Tänkte på din vattenkokare i förgående inlägg. Inte så att den störde. Har haft en likadan själv. Min nya är väl inte dössnygg den heller. Men jösses vad den används. Alltså, din är döösnygg. Har bubbelgumsfärgade detaljer. Hoppas min silverfärgade går sönder snart.
  kramis önskar Mickan

 5. Från samma företag slog vi till på riktigt snygg vattenkokare, brödskrin, kaffebryggare och brödrost i olika märken, men alla gräddvita – skitdyrt, men jag är supernöjd. Allt står ju framme och används varje dag, så då blir det inte så dyrt, egentligen 🙂

 6. Alltså jag vill ju inte sända ut några creepy stalkergrejer här men det råkar inte vara så att du var på Malmö sentralstation idag? Blev lite starstruck…

 7. Undrar om jag inte kan få låna din mamma och Göran här ett slag, så kanske jag kan övertala mannen här hemma också:):)
  Susanne

 8. …..superfin men måste fråga låter den som ett reaplan eller är den tyst som musen..? Har lyckats köpa 2 reaplan efter varann nu och är nu på jakt igen efter en som nästan är hemligt tyst😬

  1. Ha ha det beror lite på hur varmt vatten du ska ha skulle jag säga. När jag gör 50 grader (vanligast här hemma) så hör jag den inte alls. Men på 100 grader så har du ju det där regn-mot-plåttak-ljudet du vet. Dock inte så länge, men absolut så det hörs. Och så en liten trudelutt när man sätter igång den.

 9. Hej. Undrar om det är plast invändigt? Har läst att det inte är så smart med plastkokare eftersom ämnen i plasten går över till vattnet.. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg