Att vara på plats och ha lekt expo-personal.

 

3V6A0281

modesto5

3V6A0297

 

Godmorgon från Karlsborg!

Här är jag (i snön, det är ju för tusan snö här!) och har spenderat några timmar igår med att vara expo-personal och bygga upp en barninredningsavdelning åt Jenny och göra klart inför hennes invigning som sker med pompa och ståt (nåja) idag från klockan tio till tre. Har varit s å kul att se den biten av hennes verksamhet ta form och jag tror det kommer bli super.

Det blir ett snabbt hej idag för nu måste jag hinna kasta i mig lite frukost och bege mig till butiken igen för de där sista flytta-och-debbelkolla-grejerna.

Hoppas vi ses!

(UPDATE:, nu är allt online och koden modestoemma ger 20% på allt i butiken som inte redan är nedsatt, och det till och med midnatt idag).

 

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “Att vara på plats och ha lekt expo-personal.

 1. Hoppas ni hade jätteroligt 🙂
  Du, en fråga..jag har målat ett vardagsrumsbord i chalk paint. Hur länge ska jag vänta med vaxet? Kan jag ta på det när det torkat eller ska jag vänta något dygn?
  Har heller ingen vaxpensel går det bra med en vanlig pensel?
  Stor kram Åsa

  1. Jag har tagit på när det torkat 🙂 Jag har faktiskt bara testat med vaxpensel men det går säkert med en ”stubbig” eller hård pensel också, det viktiga är att gnida med trasa <3

   1. Hahha ja det där gick ju sådär 😉
    Först vart det superblankt på första delen jag gjorde…resten vart matt med mörkare inslag, misstänkte att det va mer vax på dessa så jag skurade bort med lite yes…smart…då släppte färgen :/ så det slutade med att jag skurade av hela ovansidan med yes…å målade med den lilla färgen som var kvar..köpte bara 2 provburkar..oooahh..gillade den matta känslan som var innan vaxet…å det står att man ska ta en liten bit i taget på hemsidan..Tror det enda raka är att köpa ytterligare en provburk och slipa av ovansidan. Gör om och gör rätt 😉

 2. Tack fina du <3 Du är otrolig på att svara när en läsare undrar något..helt unikt i sig, för en storbloggare.
  Tack! du gjorde min kväll, nu kan jag fortsätta 🙂 hoppas ni har en fin lördag allihopa 🙂
  Kram!!

 3. Att slå tre flugor i en smäll – en kär vän, det absolut roligaste man kan tänka sig och m a s s o r av kläder och inredning ❤️
  Har redan hittat en och annan favorit : )
  Kram Malin

 4. Vilken webbläsare rek du att läsa bloggen i, vet inte om det är själva sidan eller Safari som gör att sidan laddar väldigt segt. Bilder laddar upp segt och ibland blir inläggen helt utan text, du kanske redan är medveten om detta men ville ändå berätta ifall att, så att ni kan göra något åt det 🙂 Kramar

 5. Nu du ska du få höra…Hahha det där vart ett dram när man är övertrött och har flyttat en hel dag 😉
  Först så vart vaxet ojämt å jag gned för mycket. Vart superblankt här och var och andra ställen matt. framförallt på 3 fläckar. Tog yes och försökte läsa upp det, då började färgen släppa 😉 försökte jämna till det med den halva tesked färg som fanns kvar, blev inte bra. När det torkat slipade jag av hela bordet, använde pulvret som blev och löste upp med lite vatten, målade igen :D…fick torka under natten och kollade en youtube hur man eg skulle göra. vart ok, men inte perfekt..gillade den matta släta ytan som färgen gav innan vaxet. Men har förlikat mig med att bordet ser lite ”levande” ut hahha 😉 Står jag inte ut så slipar jag av och gör om och rätt..
  Finns det mattvax mån tro?
  Kraaam och hoppas du fick skratta lite nu 😀 jag gör det af..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *