Att vara avundsvärt vig.

 

3V6A2961

3V6A2953

 
 

Där sitter Noah och böjer sig själv som en slags kringla utan att röra en min –

han vill åt sina nya Hummel och då är det tydligen bara att fälla sig själv framåt sådär. Herregud. Hade jag ens försökt att göra någonting i närheten hade man fått köra mig till ortopeden i ilfart.

Och i vanlig ordning har det blivit fredag här hemma och vi har förberett med chips och godis och såntdär annat man faktiskt behöver på fredagar, och imorgon vankas det äventyr med pojkarna och Banditen och det ska bli S Å kul och jag håller alla tummar jag har att vädret är lika snällt mot oss då.

Vad hittar ni på i helgen? Alltid lika roligt att höra.

 

10 kommentarer till “Att vara avundsvärt vig.

  1. Hihi härlig stil! Lördag blir det alltid stallhäng på förmiddagarna,min stora tjej som snart är 6 år redan en inbiten hästtjej sen hon knappt var 3 🙂 Ett mycket bra intresse påpekade fritidspedagogerna,ute i friska luften och lära sig ta ansvar och ta hand om någon annan. Kanon sa mamman som är gammal avdankad hästtjej 🙂 På söndag ska vår lilla blivande 4 åring ha sitt första kalas med kompisar..wish me luck!

  2. Det blir till att åka på veterinärbesök med vår ena ragdoll som har lite knepigt med bajseriet. Sen blir det nog till att byta plats på makens o min garderob då hans är bättre disponerad än min. OCH såklart… dricka en eller kanske två Amaretto Sour.

  3. Ja, när man kunde fälla sig så….om någonsin. Här blir det att motorsåga ner (inte jag utan maken) träd och och buskar för att bättre på havsutsikten. Trädgårdsmöblerna åkte fram här i Blekinge förra helgen så nu är allt en förberedelse för våren på något sätt. I övrigt hägrar god mat, gott vin och brasmys…ha det bäst!

  4. Hummel är så super ok dyra men jag kom på mig själv att köpa 3-4 olika uppsättningar till varje kille av billigare sort (har 3) o till slut stod man i hallen med söndriga sulor, halva hälar you name it…i år ett par vinter hummel…hållit tamigfasen hela vintern o då vi bor i de södra delarna var vintern mild mot oss o hädanefter kommer jag köra hummel jämt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg