Att åka mot Skånes Djurpark!

 

sdj

 
 

Wohooo – idag bär det av mot Skånes Djurpark!

Ovan är lite gamla bilder från när vi varit där och senast var nog i oktober 2014 om jag inte minns fel (och jag var gravid med Noah) men nu fick jag en inbjudan på mailen till deras äggjakt, och då är det ju klart att pojkarna ska dit. Så idag tar jag au pairen, pojkarna, Banditen och mig själv och styr kosan mot djurparken och förhoppningsvis en dag med vackert väder och äventyr och prat. Och att få klappa lite får och getter! Det är nästan det roligaste med allting, tycker jag. Jag är nog mer lättroad än Buse på det.

Så det blir en finemang lördag, nu när jag ska vara borta måndag-tisdag i Stockholm och ha familjeabstinens och spela in podd. Då får man tanka när man kan.

 

6 kommentarer till “Att åka mot Skånes Djurpark!

  1. Men vilken mysig dag!!

    På tal ol något helt annat. Om jag inte minns fel planerar ni inte några fler barn pga din rygg? Du skulle inte kunna tänka dig att ha en bloppis och sälja ut lite gravidkläder? Jag minns speciellt den där grå klänningen/koftan med öppen rygg som jag tror du hade din första graviditet som jag tyckte var så galet snygg men som jag aldrig fick tag på.
    Bara ett litet önskemål, men förstår om du inte vill. 😊

    1. Ha ha den koftan var ju en helt vanlig kofta och inget gravidplagg, och den gav jag nog bort till en kompis för typ 4 år sen om jag inte minns fel 🙂 Men nej, ingen bloppis – det skulle kännas jätteskumt för mig :* Jag använde extremt få rena gravidplagg under mina graviditeter, bara gravidjeans mer eller mindre, och resten var ”vanliga” plagg.

    1. Ja den var FANTASTISK! Med spetsen bak. En riktigt fin tröja, min vän blev superfin i den <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg