Att ha haft en Buse-dag till.

 

3V6A0845 (1)

 
 

Vad står Buse där och ser förväntansfull ut för?

Jo, igår hade vi nämligen ÄNNU en Buse-dag där vi hittade på något som man nog får säga var primärt för honom. Det var nån slags jippo-dag i Ystad igår med öppet länge i alla butiker, och dessutom skulle några som Buse tycker mycket om uppträda. Kan ni gissa vilka?

Jag kan ju säga som såhär; det fanns inte en unge i förskoleålder som INTE befann sig på torget igår, redan en timme innan konserten skulle börja.

 
 

3V6A0817 (1)

 
 

Men först skulle vi äta!

Jag älskar Sushi Nu och tycker personligen att det är den bästa sushin (med kortast väntetid) i Ystad, så det är ett tips om ni är här. Dessutom har de en uteservering som är täckt med stora röda parasoll, så när man sitter där är precis allting rött av ljuset. Ja, ni ser ju.

 
 

3V6A0827

3V6A0809

3V6A0837

 
 

Buse tycker också om sushi, han äter den bara… lite annorlunda.

Det är ju inte så noga. Huvudsaken är att den går ner.

 
 

3V6A0839

 
 

Sen var det dags!

Japp, Samir & Viktor var i stan och det var en folkfest utan dess like ska ni veta. Det är ju helt galet egentligen hur poppis de blivit hos barnen?! Buse kan nog hela Bada Nakna utantill sen de hade nåt Mello-firande på förskolan, och nu kryllade där av barn med egengjorda plakat och annat gulligt.

 
 

3V6A0842

 
 

Noah tog det hela med ro.

 
 

3V6A0860 (1)

 
 

Och så började det!

Då drog jag och Noah oss undan en liten bit och så fick Buse och mannen njuta av Samir & Viktor på mer nära håll. Buse var helt chockad över att dom faktiskt fanns ”på riktigt” och detta var hans första konsert med några han hört från Spotify eller radio. Måste vara ungefär som när barn får se Lollo & Bernie första gången på riktigt på ett semesterställe, ungefär (med all respekt för Samir & Viktor). Det är klart inte så lätt att greppa att musiken man hör kommer från personer som finns i riktiga livet och inte påhittade figurer som i böckerna eller i serier,

så det var en cool upplevelse för en Buse.

 
 

3V6A0862

 
 

Noah vaknade sen, gav två stjärnor av fem möjliga till konserten. Ballongen från Ystad Allehanda fick fem stjärnor, såklart.

 
 

3V6A0881

 
 

Och så var vår lördag!

Sushi, sol som trängde undan regnmolnen, Samir & Viktor på torget samt en fyraåring som nog kommer sjunga Bada Nakna i ungefär en vecka efter det här – mäkta imponerad över att ha sett två favoriter på riktigt och fullt och fast övertygad om att när han blir stor ska han jobba med de där två och hjälpa dom att sjunga för han kan ju faktiskt hela texten (fullt rimligt, känner jag. De har nog plats med en till).

Och nu tar vi söndag, vänner!

Hoppas er dag får sol och värme och ledighet.

 

Rekommenderade inlägg

15 kommentarer till “Att ha haft en Buse-dag till.

 1. Hur härligt? 🙂 Jag å åttaåringen ska gå på Måns-konsert i sommar å det ska bli spännande å se hans relation! (Han är inte lika exalterad över att se min dock, kan ha nämnt nånstans att tänker stå längst fram å ropa ”snygging” 😂)

 2. jag var också i ystad då ju! men på politikgrej! vi gick förbi torget en liten stund innan de skulle upp på scen och oh my god vad mycket folk det var. Det var verkligen man ur huse som gällde!

 3. Hej! Vilken mysig dag! Vilken av väskorna trineeh eller moshie( stavning?) trivs du, gillar du mest?

  1. Det beror lite på. Jag har ju kameran med mig i 99% av fallen och då är Trineeh eller Granolas helt klart mer praktiskt eftersom det bara är att slita upp kameran när det ska fotas, men jag tycker att Moshien är snyggast 🙂

  1. Jag får säga ja på den 🙂 Jag kan BARA ta det nödvändigaste men i mitt fall är det ju ganska skrymmande saker; då har jag min kamera (stor som du vet), en plånbok i storlek jättelång, min kalender, nycklar och mobil.

 4. Ja josses, Samir och Viktor… Det lyssnas, sjungs och kopieras frisyrer hemma hos oss. Av barn som aldrig brytt sig om varken musik, Melodifestival eller styling tidigare. De har genomslagskraft, helt klart! Men mammas favorit heter ju Frans.

 5. Hejsan!
  Önskar att få veta vilket märke det är på din sons skor? Dem vita med ränder på… Tack på förhand. Hälsningar, Natascha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.