Att ha taxfree-hamstrat!

 

3V6A4317

 
 

Ni var några stycken som ville se vad jag hittade på Taxfreen och det kan jag såklart ordna!

Jag kallar det att taxfree-hamstra för det är oftast det jag gör; sällan köper jag något helt nytt som jag aldrig testat förr utan brukar mer bunkra upp på saker jag använder varje dag och som jag skulle köpa i vilket fall (bara under en längre tid) – så har jag på det sättet förlängt taxfreesparandet kan man säga.

Så vad blev det den här gången?

Inte så mycket smink för många av mina favoritmärken (Jane Iredale, Anastasia med mera) fanns inte där. Men jag hittade några nödvändigheter:

1. They’re Real mascara från Benefit. Den fick jag ett prov på sist jag gjorde brynen i en av Benefits Brow Bars och jag är hooked! Helt klart den bästa mascaran om ni frågar mig (det finns även en grym primer för ögonlock och concealer som ser ut såhär, ett tips om ni är på typ Sephora eller nåt).

2. Touche Èclat av YSL är ju en klassiker som aldrig går ur tiden. Jag har färg nummer 2.

3. Bronze in the City av Elisabeth Arden. Det här är nåt resepaket som de verkar göra olika varianter av alla år och jag brukar alltid ta en box för deras bronzer är grym och framförallt är rouget som följer med väldigt fint på solbränd hy. Så det är ett tips om ni är ute och flyger!

4. Smashbox har världens bästa primer tycker jag (slår till och med Jane Iredale) och jag har haft deras Photo Finish i något år. Nu tog jag dock en nyhet, deras Photo Finish Light, vilken ska hjälpa till att jämna ut hudtonen. Grymt!

 
 

3V6A4333

 
 

Okej, nu kommer vi till hamstrandet.

Som ni vet är jag ju en hardcore Clinique-fan och jag skulle aldrig få för mig att byta. Från början körde jag deras Even Better-serie men sen kom Smart-serien som gör samma sak men lite till, så sen dess är det Smart jag kör. I mitt fall är det för att jämna ut hudtonen (hormonfläckar etc) och det är den fantastisk på. Framförallt mår min hud bra, och då byts det inget.

Så här gick jag bananas eftersom det är ganska dyra saker som jag aldrig kan köpa så billigt som på taxfree, och eftersom jag alltid använder det var det bättre att gå all in nu.

5. Jag är ju även torsk på ansiktsmasker och adderade nu en i min sjukligt stora samling. En Glam Glow Thirstymud! Doftar choklad och gör underverk.

6. Min dag-creme i Smartserien! Med spf 15 såklart.

7. Min natt-creme i samma serie.

8.Mitt livselixir – serumet! Herregud vad jag inte kan vara utan detta serum. När flaskan börjar ta slut får jag panik, för jag vet att det tar bara någon dag utan innan min hy börjar bli ledsen och trött. Här gick jag all in och köpte 4 eftersom det dessutom var ”köp 4 betala för 3” och då har jag lite över ett halvårs supply nu.

 
 

3V6A4340

 
 

Och så lite annat.

9. En ny parfym nu när jag kan ha dofter igen. Jag använde ju ALLTID riktigt tunga, udda dofter som ung och den här Mugler-parfymen är verkligen en flashback. Jag hade Angel en gång i tiden och den här är en något nedtonad variant, dock väldigt speciell.

10. En nyhet för mig faktiskt, men eftersom jag gillar att smörja läpparna testade jag Clarins Instant Lip Comfort Oil. Mycket bra betyg hittills på de få gånger jag använt den!

11. Men den absolut bästa läpp-behandling jag vet är den superdryga Intense Lip Repair Balm av Elizabeth Arden. Blivit beroende av denna och smörjer morgon och kväll, och man kan riktigt känns hur det pirrar i läpparna när den kommer på. Aldrig haft torra eller flagnande läppar sen jag startade med den här.

 
 

3V6A4362

 
 

Och så något till mannen!

En mjuk, kryddig parfym från Jo Malone som doftar väldigt honom och som man fick i väldigt fin kartong i väldigt fin påse. Klart att han också ska ha något.

Och det var hamstrandet, det! Nu har jag verkligen så jag klarar mig en tid framöver.

 

13 kommentarer till “Att ha taxfree-hamstrat!

 1. Åhhhhh taxfree…. jag älskar taxfree. Det är verkligen den där ultimata lyxen för mig. Att efter semestern ha det där lilla lagret hemma med saker man tycker om och dessutom fått det till ett bättre pris. Tack för tips om läpp créme. Måste prova. Och håller fullständigt med dig om Smart serien, love it. Mina hormonfläckar i pannan är i helt borta.

 2. Jisses, vilket inköp! Fråga: hur mycket använder du för huden en ledig dag, t ex i Drömmen på sommaren? Kör du både serum, ögonkräm, dagkräm, mascara, parym etc eller t ex bara serum + dagkräm med SPF? Jag fick ett serum från Emma S men efter några finnar som dök upp har jag inte vågat använda det igen. Jag kör ögonkräm från Clinique och någon dagkräm i resten av fejset.

  1. En ledig dag kör jag aldrig smink eller parfym (använder ganska lite smink över lag) men ALLTID hudvård. Jag är noga med mina rutiner där 🙂 Så jag har alltid, alla dagar, serum, dagcreme, nattcreme och ögoncreme. Och läpparna. Så det är två gånger om dagen, på morgon och kväll. Ska jag ut och träffa någon blir det lite mineralpuder, rouge, mascara och eyeliner, samt parfym. Ska jag på något där sminket behöver hålla länge (lång dag med flyg, eller mässa eller utekväll) så har jag primer under. Ska jag ut på galej har jag foundation blandat med dagcreme, highlighter, mascara, eyeliner, läppstift/glans och rouge.

 3. alltså läppoljan från Clarins! ÄLSKAR den! My god vad jag avgudar, använder och love love love den grejen alltså! Och Jo Malone, så lyxigt, så vackert, så bara tiopoängare på den!

 4. Min sambo och soon to be man har idag äntligen fullföljt sin största dröm. Han har startat sin egen webshop. Det har tagit så otrolig många år för honom att våga, men nu äntligen har han gjort det. Stoltare tjej finns inte.

  Sidan är uppe, titta gärna!!! 🙂 Stor kram

  http://norselake.com/

 5. Det vore fint med tips på lite billigare produkter någon gång för den som av någon anledning inte kan lägga lika mycket som dessa produkter ändå kostar. Har för mig att du gjorde något med Yves Rocher t.ex. men kan minnas fel?

  1. Absolut! Men nu fick jag önskemålet att visa Taxfree och där finns ju tyvärr sällan de billigare produkterna :/ Hudvård för ansiktet har jag ganska dyra produkter för, men jag använder billigare saker på kroppen och i sminkväskan som jag kan visa! Den där Nivea-oljan är tex en räddare i nöden efter semestern 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg