Att ha haft vaxparty!

 

3V6A5526

 
 

Eftersom jag har världens bäst klick kvinnor i mitt liv och eftersom jag nyligen hittat världens bästa vaxtjej som dessutom gör hembesök så bestämde vi helt sonika att slå ihop dessa två saker och ha ett vaxparty! Lite udda kanske, men ska det vaxas så kan man ju lika gärna göra det med lite bubbel och mycket skratt tänkte vi och satte helt enkelt ett datum, och igår var det dags. Mathilda höll i balunset hemma hos sig och hon bor ju så drömmigt att det inte är klokt – i en vindsvåning som blivit magisk tack vare henne.

Jag har bara vaxat mig en enda gång innan jag började gå hos Rebecca och det var nån gång på början av tvåtusentalet och jag kom därifrån och såg ut som någon kört en traktor över mina ben – så det är först de senaste månaderna som jag förstått grejen, och framförallt så är Rebecca typ den härligaste människa man kan tänka sig vilket jag tycker är viktigt om nån ska komma med en näve vax i närheten av mig.

 
 

3V6A5532

 
 

Hur fint?!

 
 

3V6A5536

 
 

Vi hade köpt räkor och ostron från Johan P, nybakat bröd, choklad, jordgubbar, chark, ost, rotfruktschips och en himla massa annat att gotta sig i. Totalt skulle vi vara 13 tjejer en helt vanlig tisdag som äntligen skulle få träffas igen och skratta oss hesa och kramas och äta gott (och vaxas) och då behövdes det helt enkelt lite proviant. Alla tog med sig något att ställa på bordet och snart var det världens buffé uppdukat i Mathildas kök.

 
 

3V6A5557

 

3V6A5570

 
 

Värdinnan hade stått halva natten innan och kokat nån form av galet god champagneglass som hon pyntade med paraplyer och annat festligt.

Om nån kan är det Mathilda.

 
 

3V6A5528

 
 

Och där är Rebecca!

Hon jobbar i Ystad och i Malmö vilket var super då det bara är jag och Nicole som bor i Ystad och då samtliga blev kära i henne och bums skulle byta ut sin existerande vaxperson efter den här kvällen. Då slipper alla ta sig till Ystad var femte vecka hädanefter.

 
 

3V6A5580

 
 

Vår älskade Bandit var med, såklart. Och Fru Sederblad! Men henne hann jag inte fånga på bild, jag var för upptagen med att hålla händer och prata om vädret och annat man kan göra om man vill vara ett stöd.

 
 

jg

 
 

Och surprise!

Jag var också med. Jag såg ut såhär trots att det regnade ute, för jag vägrar gå med på att det är typ höst igen och dessutom så skulle vi ju inte vara ute och då kan man gott låtsas att det är sommar om ni frågar mig.

(Blusen är från Hunkydory och den fick jag av Nantucket för ett tag sen och kjolen är från Spell).

 
 

3V6A5582

 
 

Och Svåra Lena och Karina var där och skickade Mathildas champagneglass mellan varann som om det vore en övergiven, bräcklig kattunge.

 
 

3V6A5589

 

3V6A5591 (1)

 
 

Och så våra två stjärnor; Frida och Caroline.

Som jag tycker om de där två! Frida som får mig att frusta rakt ut och Caroline som har Skånes största skratt.

 
 

3V6A5613

 
 

Så var det dags för vax!

 
 

3V6A5619 (1)

 
 

Rebecca gjorde sig redo!

Latexhandskar och allt, ni förstår ju.

 
 

3V6A5596

 
 

Andra lugnade nerverna med utsikten så länge.

 
 

3V6A5625

 
 

Det vaxades…

 
 

3V6A5627

 
 

Och man hade sällskap som såg ut såhär mest hela tiden.

Hysteriskt.

Där är Iris och Banditen och Svåra Lena i full färd med att uttrycka sin djupaste empati.

 
 

3V6A5609

 
 

Och medan det kunde se ut såhär i vardagsrummet…

 
 

3V6A5634

 
 

… såg det mycket ut såhär i vaxningsrummet.

 
 

3V6A5644

 
 

Och det är något magiskt med ett rum fullt av kvinnor om ni frågar mig;

det där täcket av skratt och tolerans som ligger i luften får jag inte nog av. Vi är ett helt vansinnigt olika gäng och det är det som är så vackert; att människor som inte alls borde passa ihop egentligen gör det och helt utan friktion. Frida uttryckte det så fint; en grupp olika som funkar ihop är ju ett bevis på hur äkta människorna är och jag tror hon har en point där för de här tjejerna är nog de mest genuina jag vet. Det är som att ha plockat russinen ur kakan på nåt vis, och så blev det en klick som pratar i minne på varann och hittar nya bekantskaper och de som är nya glider liksom bara in och får en självklar plats från början hos alla andra.

Det – dessa tjejer, om något, är jag så himla tacksam för.

 

Rekommenderade inlägg

23 kommentarer till “Att ha haft vaxparty!

 1. Vilken stor samling vänner! Har ni alla flexibla jobb eller hur får man ihop en sådan träff på en vardag? Skulle vara så himla svårt bland kontors- och vårdarbetande.

  1. Man startar klockan 17:30/18:00 på kvällen när alla slutat arbeta 🙂 Snudd på samtliga har ”vanliga” kontorsjobb, men Nelly till exempel arbetar kväll så hon kunde tyvärr inte vara med.

 2. Så himla mysigt att träffas och hänga även som det inte var lika mysigt för alla hela tiden 😀

  Jag älskar min vaxtjej!! Hon är helt klart bäst och charmigast i hela Boråstrakten och jag skulle aldrig byta ut henne mot nått i världen! Viktigt det där, att man trivs med sin vaxtjej för jag har också varit med att man ser helt flådd ut efteråt ..

 3. Hej Emma, det syns genom fotona att Ni är ett fint härligt gäng tjejer. Just det Du skriver om att vara genuin i sällskap med andra är så otroligt fin upplevelse och som gör att vänskap består och är lätt att leva i.
  Så roligt att se FINA Nicole, hon är så naturligt VACKER i kropp och själ. Krama om henne mjukt från mig om Du vill och om jag får önska.
  Tack Emma för Dina fina härliga inlägg i Din blogg. Du Delar och Ger av Livet Du möter på ett sådant härligt underbart och beundrande sätt.
  Ljusa Kramar från Ninni.

 4. Åh, jobbar denna mirakelvaxerska under sommaren också? Jag åker ner till Ystad i slutet på juli och skulle verkligen behöva en proffsig vaxning.

 5. Voj voj, ni körde all in på riktigt alltså?!. Jag vaxar själv…det kanske är djurplågeri men ska absolut testa ett glas cava till nästa gång, ha ha!!

 6. Härligt! Underbart att se att man kan förena nytta med nöjde och liiiite inslag av smärta. Jag och några vänner vaxar varandras smalben. Det bullas upp med fika och så vaxar vi. Kanske vi skulle uppgradera fikan till cava 🙂 Älskar dessa sätt att umgås. Min bästa vän hjälper mig dessutom att måla mina naglar på både händer och fötter då jag är ganska darrhänt. Det är en sådan lyx. Och det skapar en fin närhet. Så härligt att man kan hitta dessa sätt att umgås på. Love it!

 7. Vilken rolig idé!!!
  Nu önskar jag att alla mina kompisar bodde här i närheten, så man kunde få till ett vaxparty ☺️
  Har dock inte hittat den där pärlan till vaxare än….
  Har även testat att göra själv….benen gick väl okey, men bikinilinjen blev enorma hematomer, så det gör jag inte igen 🙈

 8. Waow vilken grej. Vete tusan om jag skulle greja vax alltså…men skulle verkligen BEHÖVA” Jag är ju brunett, ööööverallt!!!!!

  Alltså, skohyllan under bänken där i hallen, vart kan man hitta den tro? Såg ju himla smidig ut.
  Letat på hennes blogg men där fanns ingen info om det.

  Kul med tjejträffar sådär, oavsett vad, bara det blir av. Mysigt.

  Kram

 9. Hej, tack för en fin blogg! Jag blev vansinnigt sugen på de dära rosa drinkarna. Jag har kommenterat på Mathildas blogg och bett om receptet utan svar. Så nu jag ger mig på dig istället, i hopp om att du kan skaka det ur henne innan midsommar ;-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *