Att hitta rea-kap till sig själv också.

 

3V6A6094

 
 

Snacka om dunderpaket jag fick hem av CountryDreams för att fota i den här månadens samarbets-inlägg!

Deras rea har ju startat den också och där finns M Ä N G D E R av läckerbitar att lägga vantarna på, särskilt många ”klassiker” som jag personligen försöker satsa på när det är rea. De sakerna som jag skulle vilja ha ändå och kommer använda – och som är så klassiskt snygga att man vet att de kommer funka länge.

Som Malene-festen ni ser ovan som jag valde ut som bra rea-kap för att fota. Jisses, alltså.

 
 

3V6A6104

 
 

mb

 
 

Där syns tre saker som finns på rean och som jag tycker är vansinnigt bra rea-köp:

* Blus från Malene Birger (finns här). Jag älskar som bekant hennes blusar och det är för att de funkar så himla bra till allt; till jeans, till pennkjol, till skinnleggings, till kostymbyxor – allt. Jag bär mina året om och vårdar dom så ömt jag kan.

* Weekend-bag deluxe! Hur snygg är inte denna? Har du suktat efter en väska från MB att resa med är det ju svårt att hitta en bättre. Finns här.

* Galet snygga pumps, hittas här. Klassiska, med en twist.

 
 

3V6A6174

 

3V6A6158 (2)

 
 

Och som grädde på moset;

en vrålsnygg klänning, även den här från Malene, med lite tjockare tyg nertill som kramar om och med fladdrig, skön överdel. Dressad men bekväm, det bästa av två världar alltså. Den finns här.

Japp, det svåraste med att fota sånt här är att skiljas från sakerna sen – men där finns ju så himla mycket fint inne att jag nog kan tänkas ha hittat några fynd själv också. Jag har ju en strategi vad det gäller reor som jag berättat förr; jag sätter undan en summa varje månad som är öronmärkt för just årets största reor och sen försöker jag sikta in mig på det tidlösa och klassiska och försöker undvika de största misstagen (som man alltid lyckas med ändå, suck).

Men iallafall.

Galet stor rea på Malene Birger och annat?

Det finns HÄR.

 

3 kommentarer till “Att hitta rea-kap till sig själv också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg