Att ha besökt fåret shaun land!

 

3V6A5912

 
 

I fredags var vi som bekant på äventyr, pojkarna och jag!

Vi hade, till Buses stora lycka, blivit inbjudna till invigningen av Fåret Shaun Land på Skånes Djurpark så det var en mycket pepp fyraåring som taggat hela veckan inför det här – även om han inte visste vad det skulle innebära så älskar han Fåret Shaun och Skånes Djurpark så han visste att det inte kunde bli fel.

De har byggt upp en helt ny del av djurparken i Fåret Shaun-tema med mängder av roliga saker att göra (och med Fåret Shaun, om man nu vill krama honom lite).

 
 

3V6A5828 (1)

 

fsl

 
 

Så det var jag och Buse och Noah och så den här skönheten; Rebecca (vaxgudinnan ni vet) som hakade på och spenderade en fredagsförmiddag med oss.

Och vädret var perfekt; mulet men vansinnigt varmt.

 
 

3V6A5826 (1)

 
 

Det fanns en ny kaninlekplats som uppskattades av båda pojkarna.

Buse klättrade som en sjövild och Noah bar omkring på stora bitar bark. Alla har vi olika intressen.

 
 

fsl2

 

3V6A5829 (1)

 
 

Det fanns små bodar där man kunde köpa gosedjur och mat, färgglada vimplar vajade i vinden och överallt sprang det lyckliga ungar och provade på den ena aktiviteten efter den andra.

 
 

3V6A5830

 

3V6A5874

 
 

Buses favorit var traktorbanan, den fick Rebecca åka.

Det var liksom en räls där traktorerna körde och så åkte man förbi en massa roliga stationer med karaktärer från Fåret Shaun.

Buse tyckte väldigt mycket om Rebecca och erbjöd henne att flytta in i rummet där uppe nu när Veronika flugit hem igen (ja, nu går båda pojkarna på förskola och vår au pair-period är slut).

 
 

3V6A5840

 
 

Noah fick en liten spelande Fåret Shaun som han mer eller mindre älskade som ni kan se.

Han kan ge kärlek, den mannen.

 
 

3V6A5907

 
 

Så där lekte vi någon timme!

Och Noah fick klappa både får och getter och blev så glad att han skrek rakt ut i ett lycklig joddlande där han stod och balanserade med ena handen djupt in i en getpäls i gröngräset.

 
 

3V6A5918 (2)

 
 

Och Buse fick åka traktor, leka på lekplatser, äta gott, klättra på allt man kunde klättra på och ha high life i allmänhet medan Rebecca och jag njöt av miljön och försökte prata lite mellan aktiviteterna.

Så det var en fredagsutflykt som hette duga det;

ett helt nytt område fullspäckat med roligheter bara en timmes körväg ifrån.

Det gör vi helt klart om i sommar.

 

7 kommentarer till “Att ha besökt fåret shaun land!

  1. Ååååå så mysigt det ser ut 🙂 Vi va där förra året men jag vill dit i år med. Den minsta är tokig i djur och rutschkanor så vi skulle lätt kunna gå där mer än 1 dag 😉 Å i år har hon lite mer utav det eftersom hon kan gå själv 😀
    http://www.lotte4.blogspot.se

  2. Handen djupt in i en getpäls, vem hade inte varit lycklig då?! Ser väldigt fint ut i djurparken och det är så härligt med små lekplatser som de kastar sig över som om de aldrig varit på en förut. Det är liksom alltid mer intressant att gunga och klättra någon annanstans än parken närmast hemma 🙂

  3. Kan ha frågat dej innan, men kommer inte ihåg om jag fick svar:) men hur löser ni era transporter när ni åker iväg hela familjen? Två vuxna, två barn, 4 hundar, packning och vagn… Vad är det för superbil ni har:)? Vi har två barn och två hundar (stora) och vagn och vi får inte alls plats i vår bil, passat, och behöver tips på vilken bil vi skulle kunna byta till:) vill att det ska vara enkelt att åka iväg med heeeela familjen!
    Tack för den bästa bloggen!!
    /Johanna

        1. Sällan vi har vagn med (har en extravagn iDrömmen och mest dit vi åker med hundarna med) men har packat även den där nån gång.

          1. Ok, då vet jag:) så kul att du svarar på kommentarer👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 TACK!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg