Att längta efter nästa helg redan.

 

3V6A6207

 
 

Åh, det känns fasligt onödigt det där med att jobba alltså.

Just nu är jag SÅ redo att ta semester och bosätta mig i Drömmen, inte alls vara i Ystad – även om här är fint här också är ju Drömmen något speciellt för oss allihop. Och att åka upp för en helg och vara tvungen att lämna när man precis börjat komma in i lunket känns inte alls nödvändigt om ni frågar mig.

Men, det blir upp på torsdag eftermiddag igen!

Vad jag längtar efter?

 
 

IMG_6721

 
 

Att speglarna förhoppningsvis kommit till badrummet, och att vasken i lilla toalettdelen ska vara monterad så jag kan få se hur det ser ut. Och att få beundra golvet igen (ni ser det närmre här uppe – hur vackert?!). Och att färgen jag beställt ska trilla in så att jag kan handla penslar och ge mig i kast med två projekt i helgen; ett roligt och ett vansinnigt tråkigt. Det roliga ska bli att måla dörrarna i badrummet, har en tanke om hur jag vill att det ska se ut och som jag hoppas ska bli som i huvudet. Det vansinnigt tråkiga?

Att måla fönster. Jag hatar att måla fönster. Men det måste göras och kommer bli ett lyft helt klart.

 
 

3V6A6038

 
 

Och så kopiösa mängder av jordgubbar med lättvispad grädde!

Mmmmm.

Så, det är sånt jag går och drömmer om här hemma.

Måtte veckan gå fort.

 

Rekommenderade inlägg

11 kommentarer till “Att längta efter nästa helg redan.

 1. Välkommen till Småland i midsommar bästa Emma! 😉
  Själv längtar jag galet mycket till Skåne och Ystad:D

  Många kramar
  Adela

 2. Det är så vackert så man svimmar! Jösses! Såg att du nämnde någonstans att golvet kom via hantverkarna och någon av deras kataloger.. vet du möjligtvis lite närmre vart man kan leta vidare, det är ju sååååå snyggt och hade passat perfect i vår sjöstuga. Hursom tack för en sådan himla inspirerande blog!

  1. Nej tyvärr, vet att det är italienskt. Men du kan säkert köpa via mina killar; futuroom.se

   1. Tack snälla. Det blir verkligen så ursnyggt, som någon sa – lantligt och lyxigt i en oslagbar combo. Ha en toppen dag.

 3. Golvet!! Herrejädrar vad fint!! Inte mycket som slår jordgubbar och Tillsammanstid,hoppas att din vecka går fort 🙂

 4. Ja, jag förstår precis!!! Längtar som en toook efter ledighet nu… Känns som autopiloten är påkopplad och verkligen kör på de sista reserverna, rakt in i kaklet ändå 😉
  Denna o nästa med… Sen så.
  Det är så fantastiskt att se detta kreativa skapande, både i Drömmen och i Ystad!

 5. Åh,det där golvet…….badkaret…..<3
  Förstår att du längtar 🙂
  Monica i Rom

 6. Bara att ha ett sommarhus, där en massa måsten blir roliga måsten.

  Kan inte du skriva om hur ni hittade huset?
  Jag börjar bli så innerligt trött på att hemnetknarka nu efter 2 år och fortfarande inte hittat något som har fått fjärilarna i magen att vakna.

  1. Ha ha finns inte så mycket mer att skriva 🙂 Underbart vackert, italienskt, köpte från en katalog som min hantverkare (Futurum.se) har 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *