Att ha ljumma sommarkvällar.

 

 3V6A0760

 

3V6A0755 (1)

 

3V6A0743

 

3V6A0745 (1)

 

3V6A0783

 
 

Vilket jäkla väder vi blivit belönade med!

Solen är klar och himlen blå och här ute i skogen fångar träden upp varje vind och gör det stilla och nästan skälvande varmt långt in på kvällen. Det är så tydligt hur alla njuter av att vara här; hundarna som sover som stockar, Buse som klättrar på sin båt och Noah som kan gå i bara blöja långt in på kvällen och rulla runt på en pläd på gräsmattan i ren livslycka (de där plädarna från CozyRoom måste jag slå ett slag för igen, jag har nog 4-5 stycken och de är p e r f e k t a att ha till allt; till stranden, som ett tunt täcke, i soffan, med på fisketuren – våra används varje dag här ute. Den här rosa fann jag på rean här och den är den senaste i samlingen). Det är en idyll, vår idyll, och jag älskar den.

Igår kom Vaxgudinnan på besök med sina två flickor så det har varit fullt ös, Buse är överlycklig över leksällskapet och nu står alla och stampar och vill ner till stranden för att bada och äta glass. Lite senare tittar jag in med bilder på badrummet efter målningen, men nu är det fyra barn som har sommarlov i kroppen ute i vår trädgård och som behöver rastas, så det får bli prio ett.

Herregud så sköna dagar.

 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att ha ljumma sommarkvällar.

  1. Vad härligt att höra och se att Ni alla njuter Där i Er Dröm och jag har förståelse för jag kan nästan känna känslan genom Dina bilder och ord. Det Är ju bara så Undetbart att ha få Leva så, på sommaren allra helst. Jag har själv vuxit upp i en idyll på landet nära vatten, där jag känt mig som ett ”Bullerbybarn”.
    Ha det så skönt, och jag ser verkligen fram emot Dina bilder från badrummet Emma.
    Ljusa Sommar Kramar från Ninni.

  2. Åh gud vad härligt det ser ut! Blöjungar alltså <3 Jag väntar mitt första barn as we speak och längtar som en tok när jag ser detta! =´ )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *