Att ha hittat ett badkar till Noah.

 

3V6A2199

 
 

Som ni vet var vi ju på Fröjd häromdagen, och jag lovade ju att visa vad jag hittade!

Ett sånthär underbart litet sittbadkar i zink som jag har drömt om i en evighet eller mer. Eller nja, men sen vi köpte Drömmen iallafall – när vi gick och väntade på mäklarens svar och på budgivnings-sms:en så hade jag en målbild i huvudet; hur Buse skulle sitta där bak i trädgården i solen och bada i just ett sånghär badkar i sommarvärmen. Jag vet, väldigt Taube, men så var det iallafall. Dock fann jag inget Buse-badkar den sommaren eller sommaren efter, men nu!

Nu är ju Buse för stor för den här typen av kar, men Noah är det inte och han var inte sen med att testa.

Redo för en bildbomb?

 
 

3V6A2216s

 

3V6A2241s

 

3V6A2275s

 

3V6A2302s

 

3V6A2329s

 

3V6A2347s

 

3V6A2386s

 

3V6A2353s

 

3V6A2284s

 

3V6A2280s

 
 

Alltså.

Denna älskade lilla solstråle i ett eftersökt zinkbadkar i det där badrummet jag väntat på i nästan ett år –

oslagbart.

 

21 kommentarer till “Att ha hittat ett badkar till Noah.

 1. Det går i alla fall inte ta miste på att han tycker om det väkdigt mycket.
  Ha det så bra.
  /Ann-Sophie

 2. Åh Emma…mitt hjärta svämmar över av glädje! Så underbart, det går ju inte att ta miste på att NOAH ÄLSKAR DET!
  Att kunna förverkliga en idé och se och känna glädjen, att kunna ge en upplevelse som stannar kvar i livet igenom. Kan tänka mig att det blir många glada bad i det underbart fina zinkbadkaret. Tack för bildserien, jag känner glädje och igenkänning i Noahs glädje.
  Ha de så gott alla fina Ni i Drömmen dag som natt. Tack för alla glädjestunder Du och Dina delar med Er,
  Varma <3 -liga Kramar från Ninni.

 3. Hey igen 🙂 nu har bladkopparen kommit..de bladen som sitter fast på bladen, penslar jag lösningen på lampan, sen lägger bladet på och borstar försiktigt ovanpå det så det fastnar?? Så de ligger med avigsidan utåt när de kommer, så att säga? 🙂
  Mvh åsa

 4. Vilka härliga bilder!!! Tack!
  Jag vill med köpa ett zinkbadkar till mitt lilla barnbarn. Har du köpt det på Fröjds?? Hittar inte det på deras sidor.
  Eller jag missuppfattat inköpsstället?
  Kram Ingela

 5. Halloj!
  Den där väntan efter någon sak kan kännas lång men när man väl
  finner det så blir det så rätt! Ljuvliga bilder på Noah.
  Kram Arja

 6. Jag blir helt tagen när jag ser bilderna på allt det vackra som du åstakommer. Lugn och trygghet och lite busigt. Jag älskar det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg