Att svepa in sig i lite höst.

BILDER I SAMARBETE MED COUNTRY DREAMS

3V6A2530 (1)

 
 

Och så var det dags för augustis första outfit i samarbete med Country Dreams!

Dagarna har ju blivit lite kyligare så jag valde två saker att fotografera som jag själv skulle vilja ha bums och som kommer funka långt in i höst – en tunnstickad kappa/kofta från Busnel och ett par byxor i min favoritmodell; höga, vida och alldeles underbara.

 
 

3V6A2555 (1)

 

cd1

 

3V6A2581 (1)

 
 

Kappan är mycket tunnare och mer lättburen än jag trodde när jag hade kikat på produktbilderna;

i en klassisk marinblå färg med guldknappar och lite oversizemodell. Hur fantastiskt fin?! Jag älskar plagg som man ser lite sådär nonchalant stilig i; klädd men inte för stram. Den är perfekt redan nu tycker jag, att svepa om sig på kvällarna eller när molnen är framme och man ska ut för en fika. Underbar. Och lär väl funka i många år med tanke på modellen.

 
 

3V6A2471

 
 

Och byxorna, ja.

Det är ingen hemlighet att jag är glad för höga och vida byxor. Mycket för att jag är kort tror jag, och med hög midja får man automatiskt längre ben – men jag gillar också den där rivierakänslan man får när det fladdrar när man går. Dessa har dessutom fickor OCH resår i midjan, high life.

 
 

cd3

 
 

Så; en klassisk outfit för höstdagar eller sensommarkvällar. Med en t-shirt kan man klä ner det, och med en skjorta eller blus är man redo för kontoret.

Kappan från Busnel finna HÄR, byxorna hittas HÄR, skorna är från Zara och blusen från Rut and Circle (jag har S i både kappa och byxor).

Jo, nog är det okej att det börjar bli höst.

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att svepa in sig i lite höst.

  1. Snyggt!!!! Hur är byxorna i benlängd? Måste du ha klackar till? Jag är ju längre än dej men har otroligt korta ben så allt blir för långt. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *