Att ha sista semesterdagen här.

 

3V6A7755

 
 

Och så blev det sista semesterdagen.

Jag har ju inte varit helt ledig, men mannen börjar jobba inoron så på så sätt blir det sista semesterdagen idag och det känns på ett sätt som om vi varit lediga en evighet och på ett annat sätt som om vi bara varit lediga en vecka. Det enda jag skulle vilja göra mer är att vara i Drömmen – jag blir aldrig klar med tiden där, hur många veckor vi än stannar.

Buse är hemma igen och lycklig över både det påbörjade rummet och den superhjältedräkt jag fick med mig hem från Köpenhamn. Tänk att han blivit så stor redan, det är galet! Nu har vi en superhjälte i vardagsrummet iallafall, som poserar superhjältigt och frågar när vi ska gå upp och göra klart hans rum. Vilket vi ska fortsätta med idag, jag ska bara hämta mig lite efter gårdagens bröllop (som var underbart fint) och göra klart lite bilder så att brudparet kan få sina foton redan i veckan.

Denna sista semestersöndag spenderas alltså här;

med att fortsätta på ett Buserum och redigera bröllopsbilder och stretcha ut trötta leder.

 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att ha sista semesterdagen här.

  1. Men åh, vilken underbar superhjälte Buse är!!
    I morgon börjar jobbet igen, ska bli skönt med rutiner och annat. Min son börjar gymnasiet på onsdag (hjälp, när blev han så stor??!!) och dottern börjar i årskurs 8!
    Jag längtar efter hösten – levande ljus i varenda vrå och höstvindarna viner runt knutarna. 🙂 Och att få börja tapetsera/måla om hemma, har ju bara 3 rum kvar att göra. ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *