ATT ha 2 vinnare!

INLÄGG I SAMARBETE MED KAVLI.

3V6A1438

3V6A1417

3V6A1411

3V6A1436 (1)

Det var en hård kamp, men nu har Buse och jag valt ut våra favoriter ur Kavlis gigantiska mjukost-sortiment.

Vi tycker ju båda om RäkOst, KräftOst, SkagenOst och Mildost mest, men om vi skulle välja bara två så enades vi om MildOst och KräftOst – mest för att MildOsten är så himla tacksam att ha på precis allt och KräftOsten vann för att den har den där perfekta sältan som gifter sig alldeles utmärkt med knäckebröd (en last hos mig). Mannen föreslog PaprikaOst och SkinkOst som bubblare men det röstade vi ner på en gång, Buse och jag, vi håller oss till skaldjuren eller det neutrala.

Har du koll på hur många smaker det egentligen finns?

Alla smaker (obs! även laktosfria!), samt förslag på hur du kan använda dom, hittar du HÄR.

Du kanske får en ny favorit, du också.

Rekommenderade inlägg