Att vara lite trött i mössan.

 

3V6A8286

 
 

Hemma!

Lite trött efter gårdagens Gatsbyfestligheter, men går ändå runt här och sneglar på färgen till Noahs rum som kommit och funderar på om man kanske skulle måla ett rum till idag nu när man ändå har allting hemma. Får se om jag får tummen ur, det vore kul att starta med Noahs rum också.

 
 

3V6A8282

 
 

Buse har fått upp saker på väggarna nu;

som de där små djurmaskerna jag köpte på Skånes Djurpark och som är precis lika fina hängande på väggen när de inte används.

Trädet har följt med upp, jag har en annan idé till Noah, och det gamla bordet med harlequinrutor som ni ser på bilden högst upp gjorde sig bra där och har äntligen fått en ordentlig plats.

 
 

3V6A8293 (1)

 
 

Och min favorit!

Det vackra skeppet från Artilleriet som flyttat runt i huset med jämna mellanrum, men som nu absolut skulle hänga där i taket vid hans skrivbord och sväva fritt i fönsterljuset.

Det blir ju ett rejält rum där uppe kan man minst säga, och tills Noah flyttar upp om ett, två år så kommer Buse ha väldigt mycket yta att röra sig på – men det går ju bra det också. Rummet används ju i vilket fall inte så då är det skönt att kunna ge honom lite utrymme.

Men idag ska vi alltså se om jag får ett ryck och börjar med Noahs rum, eller om soffan vinner.

Vilket som går bra.

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att vara lite trött i mössan.

  1. Hej, Undrar bara lite vad som hänt med ”Helt enkelt”, ”Inredningsfrun” & ”Enarmade banditen” som inte uppdaterat sina bloggar på flera månader?!? Förstår att livet ibland kanske inte blir som man tänkt och mycket kan påverka varför man inte orkar eller vill uppdatera, men det känns lite konstigt och klart man undrar (och blir lite orolig faktiskt) när det i det senaste inlägget från tex ”Helt enkelt” står Glad påsk…vilket det nu gjort i flera månader. Någon som vet?

    1. Det har inte hänt något dramatiskt, så du kan andas ut 🙂 Helt Enkelt är mer aktiv på Instagram, Banditen tar en välbehövlig paus och skriver när hon vill dela med sig igen och Inredningsfrun lever i allra högsta grad. Inga konstigheter alltså 🙂 Ingen av de tre har ju bloggen som sitt jobb så de uppdaterar när tid och lust finnes (de har inget uppdateringskrav).

  2. Skönt att höra! 🙂 Ni blir ju lite som ens ”kompisar” här, särskilt när man följt flera av er i flera år, så såklart man bryr sig. Ha en go söndag. Kram Anna

  3. Färgen är verkligen fantastiskt fin. 🙂
    Blir lite sugen på liknande i sovrummet här men vågar knappt säga det högt efter de senaste projekten. 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *