Att plocka russinen ur kakan.

 

modesto

 
 

Det finns ju SÅ mycket roligt i butikerna nu, höstnyheter som trillat in och får en att längta efter kyligare vindar. Jag har ju varit med på lite mässor i våras och visste alltså en del av det som skulle komma, men man glömmer så lätt och därför blir det extra spännande när man ser varor trilla in i butikerna.

Jag tänkte göra några inlägg framöver med mina favoriter från lite olika butiker (inte i samarbete med någon utan bara för att det är roligt) och startar med Modesto där jag fått vara med och ge mina synpunkter på många saker redan vid inköpen. Och i kollaget ovan ser ni 7 av russinen jag valde att plocka ur Modesto-kakan:

1. En underbar, lite tjockare kavaj i ull från Twist&Tango som jag minns satt som en smäck när jag provade den på mässan i våras. Älskar kavajer (Jenny retas alltid med mig för det; i en monter dras jag till kavajerna och hon till leopardprintet eller paljetterna) och en tjockare kavaj är guld att ha som jacka i början av hösten och med en tjockare tröja under på dagtid när det blivit kallare. Klassiskt och man känner sig alltid välklädd i en bra kavaj, och väljer man en inte alltför modern modell håller den många säsonger. Finns HÄR.

2. De här handskarna har ni nog sett på mig förra året; en modell i underbar färg som verkligen ger det lilla extra i en höstoutfit tycker jag.

3. Okej, vad som kan vara VÄRLDENS bästa strumpbyxor. Pretty Polly är tåliga, sköna men framförallt snygga – finns i lite olika modeller men just den här är alltså over knee och strumpbyxa i ett – den ger illusionen av att du har over knee-strumpor men du slipper problem med att de kasar ner eller korvar sig eftersom det egentligen är ett par strumpbyxor. Bästa strumpbyxköpet är helt klart Pretty Polly om ni frågar mig. Kostar från 149-199 kr, svåra att ta sönder och finns även i större storlekar. Hittas HÄR.

4. Underbara, bohemvackra armband i höstfärger (och till bra pris, runt 179-219 kr) hittade vi sist vi var iväg. Snygga att mixa och hittas här.

5. Höstens snyggaste skor kanske? Dessa fann jag i Stylesnobs monter och la direkt ut på Instagram, och ni var flera som höll med. Älskar kilklack, det går ju faktiskt att gå i också. Nu är de äntligen i butik! Här.

6. En sjal, såklart. Finns många snygga i print från Malene Birger, men den här blå från Stylesnob ligger lägre i pris och är ljuvligt len som deras sjalar alltid är.

7. Skjorta är bannemig aldrig fel. Snyggt till jeans, skinnbrallor, kjol och shorts och håller år efter år. En klassiker med en twist är den är snyggingen från Malene Birger – kragen är ju ljuvlig. Finns här.

Och ja, det var de första russinen, det.

Säga vad man vill, men höstmodet är förbaskat kul ändå.

 

1 kommentar till “Att plocka russinen ur kakan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg