Att kunna vinna lite hjälp på traven.

 

vistamia

Vill du ha lite hjälp på traven med att fylla på höstgarderoben och kanske unna dig något du annars inte skulle kunna?

Om ja så är detta en tävling för dig!

För i samarbete med VistaMia har du nu chans att vinna ett presentkort på 1000 kr att spendera precis hur du vill inne i shoppen. Kanske på någon av de snygga nyheterna ovan?

För att vara med behöver du bara:

1 Svara på vilken av VistaMias varumärken som är din favorit och motivera varför. Hela listan ser du här.

2. Signa upp dig på nyhetsbrevet (här) eller gilla på Instagram @vistamia ELLER på facebook (här).

Klart!

Tävlingen pågår till och med den 6 september klockan 12:00.

Lycka till!

 

57 kommentarer till “Att kunna vinna lite hjälp på traven.

 1. Day Birger et Mikkelsen är favoriten utan tvekan! Rena snitt och elegant! Gillar på instagram!

 2. Min ”uniform” i sommar har varit en vintage by fe historia som är så fin att jag smäller av. Anmält mig till nyhetsbrevet & håller tummarna!!

 3. Fixat nyhetsbrevsprenumerstion, gillar så många av märkena som finns hos Vistamia och måste jag välja ett märke då blir drt Soaked in Luxury!
  Hälsningar Catarina

 4. Måste absolut säga Vintage by Fe eftersom jag har absolut alla färger av fella trousers och ser att det kommit en efterföljare, joanna trousers. Min jobboutfit är räddad. Har anmält mig till nyhetsbrevet och gillat på fb. Hälsningar Lis

 5. Twist & Tango är stark favorit eftersom jag alltid hittar ”måste ha” plagg i VARJE jäkla kollektion. Dyrt för plånboken, men man känner dig ju helt fab när man har dem på sig. 😍
  Signat upp mig på nyhetsbrevet.

 6. Mitt favoritvarumärke är utan tvekan Second Female, och jag är smått besatt. Har ca 20 plagg från dem, och allt jag kan säga är att jag ÄLSKAR dansk design. =)

 7. Day Birger et Mikkelsen är min favorit för deras stilrena och eleganta stil som funkar både till vardag och fest!
  Gillar på Instagram.

 8. Vintage by Fe har kläder för alla tillfällen; jobbet, soffan och festen.
  Jag är nu glad mottagare av nyhetsbrevet.

 9. 1. Valerie är min favorit! Älskar de kvinnliga plaggen av god kvalitet och med de små detaljerna som sticker ut!
  2. Gillar på fb

 10. Just nu gillar jag second female för alla enkla kvinnliga och eleganta plagg. Jag behöver få in lite mer sånt för att matcha min ålder, hehe. Gillar på instagram!

 11. Åh! Det är ett svårt val mellan Odd molly, som aldrig slutar förvånar en med sina nya mönster och modeller och jag lyckas alltid hitta någon ny favorit i varje kollektion (vilket är rätt roligt med tanke på att min garderob inte innehåller den mest varierade färgskalan), och Day Birger et Mikkelsen – stilrena och klassiska, och funkar verkligen på alla!

  Så håller tummarna för vinst, om inte annars får jag njuta av alla fina nyheter i nyhetsbrevet.

 12. Gillar på fb.
  Många härliga märken men ska jag välja ett där jag Kan finna plagg till vardag, jobb och fest är det helt klart Second Female!!!! Bra passform med fina material och dessutom sååå snygga.

 13. Åh, jag måste nog välja Day Birger et Mikkelsen. Mitt första ”dyra” plagg (som inte kom från hm) var en underbar topp från Day som jag använde till varje fest och tillställning i flera år och aldrig tröttnade. Tills jag växte ur den tio år senare. Dags att fylla på med nåt nytt med andra ord. Följer nu på insta!

 14. Valerie utan tvekan👌🏻 hade älskat att få klä mej i så fina kläder nu efter en graviditet! Tycker man behöver få känna sej lite extra fin då😊

 15. Jag har alltid gillat Odd Molly som kombinerar det sockersöta och det moderna perfekt. Följer @vistamia på Insta.

 16. Vintage by Fe får jag lov att säga trots att jag gillar flera av märkena. Känslan av ”softigaarbetskontorsstukade” kläder är min melodi men det märkliga är att min garderob just nu känns tom och oinspirerad trots att jag vet att det är såhär jag vill se ut… Behöver en skjuts och starten kanske är med den här tävlingen. Gillat på Instagram 😊

 17. Favvomärket får bli second female för det får mig att känna mig kvinnlig och jobbsnygg. Enkel stilren design, älskar våra skandinaviska märken. Nyhetsbrev check

 18. gillar sen tidigare på fb
  många av märkena som har väldigt fina kläder,men om jag måste välja får det bli vintage by fe
  hoppas på tur då det mest hänger flera år gamla och lessna plagg i garderoben

 19. Hade gärna investerat i ett nytt höstigt plagg från Twist&Tango. Gillar deras klassiska snitt som håller många år. Funksr för mig på både jobb och fest. ✨

 20. Såklart Odd Molly! Varit det märket trogen sedan 2007 och även om bohemstilen dämpats något sedan dess så har jag kvar alla plagg i en särskild Mollygarderob. En tidsresa i färg och form! Utökar den gärna med en höstig topp eller kofta!

 21. Min favorit är Second Female. Jag hittar alltid något i deras kollektioner som jag vill ha.
  Deras kläder passar till alla tillfällen, jobbmöten, AW eller fredagsmyset.
  Kram Mia

 22. Odd Molly har fina kläder och är speciellt intresserad av deras superfina regnkappa (skulle behöva den nu…)! Har anmält till nyhetsbrevet.

 23. Vintage by Fé helt klart! De gör coola, snygga och sköna kläder som dessutom är av bra kvalitet. Höstkläder är de roligaste av kläder 🙂 Gillar på FB och Insta!

 24. Så svårt att välja men jag säger Baum und Pferdgarten, de har mycket jag skulle kunna tänka mig i höstgarderoben! Håller tummarna för en vinst, skulle verkligen vara välkommet att kunna investera i ett snyggt höstplagg av bra kvalitet! Anmält till nyhetsbrevet och gillar på Insta.

 25. Day är en av mina favoriter som alltid får en att känna sig klassisk och vacker men samtidigt väldigt skönt och bekvämt. Med olika accessoarer kan stilen växlas från vardag till fest med kläder från Day. Gillas!
  Har gillat på Facebook och signat upp för nyhetsbrev!

 26. Jag gillar de flesta märken som finns hos Vistamia. Men favoriten är nog ändå Valerie, inte för inte som hon åter valdes som läsarnas favorit på Guldknappengalan. Jag älskar hennes kvinnliga kläder som samtidigt är tuffa och har dessa små (eller stora) detaljer som gör att plaggen får den extra touchen. Har signat mig för nyhetsbrevet och gillar på insta.

 27. Vidtagits har många fina märken som väcker riktigt ha begär! Men om jag ska säga ett, gillar jag Masion Scotch riktigt mkt! Har några plagg och de är mina favoriter som går att kombinera till tusen! Jag gillar sidan på instagram och har anmält mig till nyhetsbrevet och så klart håller jag tummar och tår🍀

 28. Vintage by Fè er passe bohemsk og sporty etter min smak. Hadde vært kjærkomment å få hjelp til høstinnkjøpet, så jeg krysser fingrene 🙂

 29. Odd Molly är ett varumärke jag fallit pladask för på senare år. Från att för några år sedan ha sparat i månader för att kunna köpa en Lovely knit har nu min garderob av just koftor växt sig större. När jag har klädångest vet jag att jag alltid kommer känna mig fin med någon utav mina koftor. Håller tummarna att få en grundplåt till ytterligare en liten goding.

 30. Favoriten är nog Second Female! Jag tycker de gör sköna, snygga kläder som passar både på jobbet, på finrestaurangen, hemma eller på lekplatsen:-). Jag anmäler mig till nyhetsbrevet!

 31. Härlig tävling! Gillar redan fina Vistamia och har anmält mig till nyhetsbrevet!
  Day Birger et Mikkelsen och Odd Molly är mina favoriter. De drar lite åt varsitt håll och passar mig vilket humör man är på och hur man vill klä sig:) Strikt med Day Birger et Mikkelsen eller lite mer bohoromantiskt med OM. Bra kontraster i dessa märken och jag känner mig lika snygg i båda! Garderoben är fylld av sommarkläder men höstens favoriter fattas och min kära garderob kommer att skrika efter höstnytt:)
  Hoppas och längtar efter en FIN höst!
  I morgon åker jag förresten till Ystad och hälsar också på mina vänner i mysiga Balkåkra:) Du passerar säkert där ibland Emma 😉

 32. Jag tycker fantastiskt mycket om Soaked in Luxury! Gillar klassiska kläder med en twist och det tycker jag att de lyckas med, dessutom till en rimlig peng! Att få möjligheten att vinna vore toppen nu eftersom jag efter ett års föräldraledighet (börjar jobba idag) är redo för en ny höstgarderob med kläder i en ny storlek utan barndregel på… Anmäler mig till nyhetsbrevet omedelbums!
  Ha en härlig höst!

 33. Day Birger et Mikkelsen är en favorit. Stilrena, klassiska kläder som är lätta att kombinera och med kvalitet som ger en känsla av lyx.
  Drömmer redan om knytblusen.
  Gillar på FB.

 34. Ja du Emma, vintage by fé är favoriten med grenhängarbrallorna och det är ditt fel 😉😁 blev fast. Men där finns ju mycket annat fint med. Gillar på insta under alias nataliohl

 35. Baum und pferdgarten…❤️ på dem. Så fina plagg och härliga mönster. Från blobb till babe på nolltid. Älskart!

 36. Baum und Pferdgarten har superfina kläder som passar både vardag och fest beroende på hur man stylar kläderna. Har såklart gillat på FB.

 37. Second Female – alla gånger. Det är kvinnligt, klassiskt, välsittande men ändå följsamt.

  Har signat upp för nyhetsbrev!

 38. Min favorit är Second female ❤ Kläderna är vackra ,i fina kvaliteter och så självklara i form och snitt och jag känner mig alltid som en veritabel puma i Second female 😘 Vad mer kan man önska? 😘
  Jo-1000 att handla för😉

 39. Gillar Objects kläder. De är enkla utan för mycket och det gillar jag på kläder. Sen är de så prisvärda.

 40. Odd molly är min favorit sedan många år tillbaka. Varför skulle vilja vinna presentkort? Ja, det var länge sedan jag kunde köpa ett plag till mig pga situation som kan drabba om inte alla då många…. 😓 Det hade varit härligt att kunna köpa något nytt till hösten.
  Vinner någon annan då blir glad för just hennes skull. 😍
  Kram/ Magdalena

 41. åh, tyckte att custommade hade många fina tröjor som såg skönt höstigt ulliga ut. Skulle gärna dra runt min nya lite avslappnat sladdriga mammakropp på höstpromenader i någon av dem. Skulle vara otroligt skönt att känna sig lite vacker och uppklädd, och precis det tycker jag att deras kläder gör, klär upp lite lagom. Vilken lyx i den numera ganska oglamorösa nya vardagen. Ett stycke vacker tröja att glädjas för sitter aldrig fel!

 42. Av alla de märkena väljer jag nog Baum und Perfgarten som alltid är lika svårt att stava till (!) men det uppvägs flera gånger om av de otroligt feminina och vackra plaggen. Kram

 43. Åh vintage by fé är ju det ljuvligaste av märken; tufft och sött på samma gång, helt i min smak. Känner mig alltid supersnygg i deras plagg! Stor älsk på dem! 😉 Hoppas och följer nyhetsbrev samt Instagram (ThereseEghult) <3

 44. Ps. Hoppas vinna lite höstshopping då jag ska tillbaka till jobbet efter två års sjukskrivning som inkluderade födseln av vår dotter. Kroppen och knoppen har förändrats mycket sedan sist så att nya klockrena jobboutfits önskas är en underdrift 😉

 45. Mitt favoritmärke är utan tvekan Second Female. Skulle kunna ta precis vad som helst ur deras AW-kollektion och älska det!
  Har precis börjat på mitt nya jobb och skulle SÅ gärna vilja piffa upp min arbetsgarderob litegrann med snygga blusar, pennkjolar och en smashing-kavaj som funkar till allt.
  PS! Gillar på Instagram o Facebook

 46. Odd Molly utan tvekan, kläder jag blir glad av att bära och känner mig fin i, alltid <3
  Signat upp mig för nyhetsbrevet o gillat på Instagram o Facebook 🙂
  Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg