Att vara rustad för kylan.

 

3V6A8743 (1)

 
 

Säga vad man vill, men det är inte billigt att kitta barnen inför vintern. Därför har jag försökt passa på att köpa de dyraste sakerna på rea redan nu, så att man slipper betala fullpris i vinter. Kanske inte blir det senaste då, men det bryr jag mig mindre om. Huvudsaken är att pojkarna är varma. Och när det kommer till just vinterkläder och skor väljer vi oftast kvalitet i den mån det går, just för att prioritera att de är torra och inte fryser. Buse har röjt ganska hårt i sina gamla så det var inte läge att ärva tyvärr, men jag hittade lite på nätet som jag tror kommer funka fint.

Igår kom en beställning så Noah fick prova. Ett par Geggamoja-termosar som är aningen långa just nu men som nog kommer sitta bra i vinter (från Babyshops rea).

 
 

3V6A8730 (1)

 
 

En varm jacka, rea även den, från Hackett.

Åh, bebis.

 
 

noah

 
 

Ingen rea på den här Mini Rodinin, men den gick ju bara inte att motstå. Titta bara.

(Och Tant fick prova även hon).

 
 

3V6A8748 (1)

 
 

Och så var jag på Footwear här i Ystad och fixade stövlar och höstskor. Så himla glad att det finns en butik lokalt med bra utbud! Noah växer ju ur precis allt just nu, det är ju den där perioden, så vinterskor vågar jag inte köpa förrän det verkligen är dags för man har ingen aning om hur stora hans fötter kommer vara då. Men höstkängor blev det och även om jag är lite anti att köpa exakt samma till båda pojkarna så fick det bli så ändå, för de var så himla bra (och snygga) de där Kavat-kängorna, och skiljer ju sig lite i vilket fall.

Buse har storlek 29 nu. Hur tusan gick det till?

 
 

3V6A8753 (2)

 
 

Gummistövlar till Noah, hans första par någonsin.

 
 

3V6A8755 (1)

 
 

Och Buse valde de här karamellerna. Så nu har han ett par Hunter i Drömmen och dessa hemma så slipper vi försöka komma ihåg att flytta dom från det ena stället till det andra.

 
 

1

 
 

Och ja, så kan det ha varit utförsäljning på en del Ilse så jag blev visst med ett par jag också; röda och vackra. Och just det! Ett underställ i ull till Noah låg också i paketet, tyvärr inte rea men ull är fasiken det bästa att ha under tycker jag.

Så, aningen tidigt ute, men nu är de kittade inför vintern.

Bra så.

 

Rekommenderade inlägg

12 kommentarer till “Att vara rustad för kylan.

 1. Tack Emma för alla bra tips för barn. Need it!!! Har några stycken så tips är alltid välkommet!! Önskar mer av den sorten.
  Ha en super helg i Frankrike!!!

 2. Men alltså hur söt?! Vilken goding du har där, och hunden var ju jätterolig 😀
  Snygga och varma kläder. Jag misstänker att det bara kommer att slå till och sen är kalla hösten här.

  Ha en fin dag

 3. Haha, jag hade så dålig koll på storlek på min då 1-åring förra året så allt han hade då sitter perfekt nu. Smidigt. Eftersom det som sagt kostar en hel del med bra höst/vinterkläder till de små. Men den där mössan var ju nästan olagligt söt!

 4. Snygga inköp! Undrar om stövlarna… Jag är 157 cm och undrar hur höga de är på, hur lång är du o vilken storlek har du på gummistövlarna? Har tyvärr ingen butik i närheten som säljer Ilse så måste beställa på nätet… tacksam för svar!
  Kraaam till dig

  1. Fick hämta måttbandet – nästan 38 cm från golv till skaftets slut, jag är 163 cm och har min vanliga storlek i dom – 37.

 5. köpte ett par fodrade kavat till min son förra hösten och dom var liiite stora så denna hösten ska han se ruskigt stylish ut :))

  mössan från mini rodini var ju så söt

 6. Alltså han är ju bara för fab din stora kille som väljer den färgen på stövlarna skulle önska att fler lät sina pojkar välja helt själva då skulle det inte bara stå stövlar med Batman och Spiderman på jobbet utan fler rosa, lila och röda för jag vet att pojkar lika ofta som flickor gillar dessa färger, med detta inte sagt att man m å s t e ha nåt annat än blått bara för att man är pojke bara att de ska få välja själva.
  Tycker de kängorna du köpt till pojkarna är så fina försökte få på min åttaåring (som oxå har stl 29 ; ) sådana men han höll inte med 😄 Peppar peppar så verkar han kunna ha sina vinterkläder sen förra året, om han nu inte spurtar iväg under hösten vill säga.
  Kram kram

 7. Ett tips! Ullunderställ till bra pris finns på Coop. Där säljs Pierre Roberts underställ. Har haft dem i alla storlekar till sonen. Toppenbra o håller sig fina efter tvätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *