Att vara på väg mot Paris!

 

3V6A8794 (1)

 
 

Och så var vi på väg mot Paris, Jenny och jag!

Igår kom jag in till Malmö för att vara redo för avfärd idag, och vi passade på att ge oss ut och äta middag. Jag var sugen på pommes och hon på räkor så det blev en bra kompromiss tillslut.

 
 

p

 
 

Och såhär såg jag ut!

Jackan ni sett innan, samt en sval och härlig skjortklänning med knappar jag fått av CountryDreams, den finns här. Skorna är ett par snygga stövletter som man faktiskt kan gå i, finns här.

 
 

p2

 
 

Vi hamnade på Johan P såklart, Jenny var som ni kan se ganska peppad på mat.

Och så satt vi där i en timme eller nåt och pillade på räkor och tittade på folk och pratade om sånt vi förstår och inte förstår.

 
 

3V6A8859 (2)

 
 

Och jag fick pommes också minsann!

Och nu ska vi slänga i oss frukost och bege oss mot Köpenhamn och flygplatsen, det ska bli skönt att komma fram i någotsånär vettig tid idag så man hinner med lite mässa även nu och inte bara imorgon och på söndag.

Så nästa gång vi ses är jag i Paris.

Wuhu!

 

8 kommentarer till “Att vara på väg mot Paris!

  1. Vad vackra bilder, det ser så härligt ut. solen och allt. fridfullt.
    och du, vilket hår du har, love it. Du är då en vacker varelse 😀
    hoppas ni får det riktigt härligt och njut av det vackra.

  2. Trevlig resa! Fråga om EE: det är inte samma lista med bloggar/bloggare när man ser den i din header som när man klickar in och får upp er med bild bredvid – är det medvetet för att några har slutat blogga? Och kommer de som inte uppdaterats sedan i våras att fortsätta ligga kvar? Tillkommer kanske några nya framöver? Är det bekanta till någon av er då eller hur ”rekryteras” nya? /Nyfiken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg