Att gå sig trött.

 

3V6A8872 (1)

 
 

Och så var vi här i Paris!

Vi landade efter en smidig flygtur, stannade en taxi och åkte direkt ut till Maison – det ligger ganska nära flygplatsen och vi ville kunna gå så länge som möjligt innan de stängde, och då var det helt klart bäst att åka dit direkt och vänta med att checka in på hotellet tills kvällen.

Visade sig vara en riktigt bra idé – för mässan är ju g i g a n t i s k! Jenny har ju varit där förr, men aldrig jag, och det fanns verkligen hur mycket område som helst att täcka. Tur att vi är här tre dagar.

(Jag flög i en superfin byxdress, alldeles lagom sval för varma mässhallar, som jag får visa i samarbete KyssJohanna. Den finns här.  Och en liten påminnelse; koden Attvara20 funkar ännu i 48 timmar på allt utom rea om man nu vill ha 20% rabatt på något fint man hittat).

 
 

3V6A8895

 
 

Titta här liksom.

De bygger upp nästan som riktiga butiker många utställare och jag gick runt och bara stirrade. Jag hittade en superbra leverantör för små rekvisitasaker och det är ju tacksamt, och så kikade jag lite till Kung Fidolin men hann inte med så mycket av just det segmentet igår så det får vi ta mer av idag.

 
 

3V6A8886

 
 

Och ja, man längtar efter julen. Ibland. Som nu. När man ser alla julkulor.

 
 

rum

 
 

När mässan stängde var det mörkt och vi åkte till hotellet och checkade in!

Allt var väldigt snyggt och dekadent som vanligt.

 
 

3V6A8924

 
 

Och jag hade lyckats tömma en flaska mousse i väskan!

Eller ja, tack och lov hade jag varit förutseende och lagt allt i en necessär i två plastpåsar, men det hade ändå lyckats läcka ut pyttelite. Och allt som låg i necessären fick jag hälla ut i duschen och spola av. Cest la vie och allt det där.

Och jag har cirka ett hundra miljoner bilder att visa, men nu hinner jag inte skriva mer för mässa dag två väntar och det här vill man verkligen inte missa!

Ses alldeles snart igen.

 

3 kommentarer till “Att gå sig trött.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg