Att visa lite MaisonObjet-favoriter.

 

3V6A8912

 
 

Jag lovar att jag ska visa allt det roliga sen också (inte bara mässbilder) men tiden är så jäkla knapp – man går på mässan till sju, en halvtimme i taxi och sen snabbt upp och byta om för att kunna ge sig ut och få mat innan klockan blivit på tok för mycket, och sen börjar det om igen. Så jag hinner knappt sitta ner och tanka in bilder och redigera de här två dagarna, så det får komma imorgon helt enkelt.

Men iallafall;

vi kan ju kika på lite saker som jag stannade upp vid på mässan? Ett litet urval, det var ju en hel del man stannade vid. Ni ser ju bilden överst: så kan en monter se ut här. Galet. Man vill ju gå in i alla.

 
 

3V6A8909

 
 

Vackra tussar, som nog egentligen var gardinomtag till barnrum, i perfekta färger.

 
 

3V6A9151 (1)

 
 

Den här baddaren stod i en monter med en himla massa skumma prylar och jag gillade den såklart. Skumma prylar, bring it on!

 
 

mo

 
 

Lite mer skumma prylar. Vill ha, självfallet.

 
 

3V6A9159 (2)

 
 

Jenny hittade supersöta små väggprydnadsgrejer av en kvinna som gjorde dom själv här i Frankrike. Hej räven.

 
 

3V6A9154 (1)

 
 

Jenny blev för övrigt tvångsmatad med baklava i en monter av en kuddförsäljare. Det var hysteriskt kul. Jag slapp, nötallergiker som jag är, och fick istället njuta av åsynen av en Jenny som tveksamt gapar lite försiktigt medan mannen försöker pricka in världens största lass baklava i hennes mun.

 
 

3V6A9161

 

3V6A9163 (1)

 
 

Årets julpynt om ni frågar mig.

Jag vill ha allt, precis allt, av den här undervattens-granen och sätta i Buses rum. Helt fantastiskt var det, jag stod där och dreglade i cirka en evighet.

 
 

3V6A9166

 
 

Ja, och så gjordes det lite inköp och allt det där och alla bjöd inte på baklava tack och lov.

Och nu är det alltså sista dagen (för oss, mässan håller på till tisdag) och vi har en mässhall kvar som vi ska försöka plöja någorlunda idag iallafall, det är ju så himla stort så man bara går och går och plötsligt är det stängningsdags och man måste åka hem. Så man behöver flera dagar på sig om man ska täcka in det viktigaste lite snabbt, så ska ni dit så försök få iallafall 2 dagar att gå för att inte missa för mycket.

Så; sista mässdagen!

Nu kör vi.

 

6 kommentarer till “Att visa lite MaisonObjet-favoriter.

    1. Nej faktiskt inget. Nu bor ju vi i Montmartre så jag vet inte hur det är på mer turisttäta ställen, men vi har inte sett en polis sen vi kom.

  1. Ja, heja Jenny!!! Be henne köpa in ”en masse” för de lär gå åt! Makalösa, och jag förbokar lätt!!! 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg