Att ha fått förskolebacill och annat onödigt.

 

3v6a5981

 
 

Usch jag har varit däckad sen i fredags.

Feber, ont i kroppen, ont i halsen – det där vanliga ni vet. Och igår skulle jag egentligen ha gått på Kinky Boots men fick ett fotojobb innan i veckan som klämdes in, så igår körde vi istället till Småland och flyttade runt på 700 kilo kakel och fotade två miljöer, med lite Alvedon går det mesta. Men när det var gjort landade jag i soffan i Drömmen och var ganska mör, så Buse höll mig sällskap genom att vi lekte agent med agent-sakerna han fått av Jenny.

Jag var nog en ganska håglös agent, men det gick fint ändå.

 
 

sm

 

3v6a5987

 
 

Vi skrev med hemliga agent-pennor som hade UV-ljus i korken för att ta fram skriften…

 
 

3v6a6014

3v6a6004

 
 

Och jag fick lämna ifrån mig mina fingeravtryck, minsann, så nu finns dom sparade och säkerställer att jag inte kan hitta på nåt fuffens framöver. Attans.

(Alla agentsaker finns här).

 
 

3v6a5994

 
 

Min vy från soffan;

inklusive lite rekvisita som blivit kvar sen fotograferingen i början av veckan.

 
 

3v6a6021-1

 

3v6a6019

 
 

Och Noah lekte vid Buses båt och röjde i trädgården,

han har inte riktigt stillheten i sig ännu att kunna leka hemlig agent vid ett bord i en timme.

Idag har jag ingen feber men helt galet ont i halsen, så det måste ordna upp sig till imorgon då jag först ska till Malmö och spela in en liten film för Enkla Elbolaget och sen åker upp till Karlsborg för att hjälpa Jenny med sin kundkväll, att fota nya kollektioner och kolla in den nya butiken som ska integreras med den gamla. Så idag kommer jag BARA ligga pall under täcket och knapra halstabletter och dricka honungsvatten och kurera mig nog till imorgon för att vara frisk.

Nu får förskolebacillerna hemskt gärna släppa taget, tack.

 

9 kommentarer till “Att ha fått förskolebacill och annat onödigt.

  1. Krya på dig! Drick ingefärate… Skiva färsk ingefära (4-5 cm) och lägg i en kastrull. På med 5-6 dl vatten och låt koka upp. Små koka i 30 minuter, sila av ingefäran och drick teet. Tar död på vilken bacillusk som helst.

  2. Ja de är inte nådiga de där bacillerna ”no mercy” liksom 😂 Jag drar en lättnadens suck varje dag jag vaknar upp pigg och frisk med tanke på allt kladd och snor jag har på kläderna varje dag jag kommer hem från jobbet 😷
    Skickar massor av krya på dig kramar 💕

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg