Att kunna bunkra upp big time.

INLÄGG I SAMARBETE MED AGNESAMELIA.

agnesamelia

 
 

Ho hooo, nu har jag nåt riktigt bra åt er!

I samarbete med AgnesAmelia får ni nämligen 30% på ALLT med koden Emma30, hela september ut! Perfekt att bunkra upp inför hösten, och även om det är långt till jul så kan man ju fixa en stor del av julklapparna redan nu. Vem vill inte ha doftljus och annan hemma-lyx, liksom?

Mina absoluta favoriter? Finns här:

1. Städprodukter från Maison Belle! Dör vad det luktar gott, och gör städningen SÅ mycket roligare. Jag älskar den HÄR mjuka doften, doftar verkligen bebis, och den HÄR till kök. Allt från Maison Belle finns HÄR.

2. Doftpinnar! Bästa uppfinningen någonsin, så möts man av väldoft när man kommer hem utan att behöva ha ljusen tända. Perfekt för sommarstugan också tycker jag. Den HÄR tycker jag om, en rejäl flaska också. Alla doftpinnar hittar du HÄR.

3. Och så Voluspa! Älskade Voluspa. Mina favoriter just nu är de gamla vanliga; den lite mustigare manliga Makassar (här),  den vaniljsockerpudiga Macaron (här), den rosa Prosecco Rose som verkligen doftar ros (här) och den mjuksöta, fräscha Saijo Persimon (här).

Hela utbudet hos AgnesAmelia hittar ni HÄR.

Mycket nöje.

 

Rekommenderade inlägg