Att ha hoppats på att hinna det här.

 

tivoli

 
 

Åh, jag hade hoppats på att hinna med ett sista Tivoli-besök för sommaren!

Men Tivoli stänger idag.

Dock så öppnar det ju igen för Halloween den 14 oktober till in i november nån gång, och då blir det faktiskt ett måste. Och sen är det julmarknaden där och den är ju fantastisk, så då får det också bli ett besök. Jag ÄLSKAR Tivoli, och nu längtar jag extra mycket eftersom det händer så mycket med Noah mellan gångerna att jag mest ser fram emot hur han ska reagera när han kommer dit – Buse vet jag ju vilka karuseller han vill åka och vad som får honom att skratta så han kiknar när han är där, men jag har fortfarande kvar att få se Tivoli ur Noahs ögon – och det blir liksom nya ögon varje gång. Nu tror jag till exempel att han kan åka H C Andersen-koffertarna och tycka att de är fantastiska, och han vill nog gärna sitta i flygplanen och stanna nånstans för frozen yoghurt.

Så ja, det stänger för den här säsongen idag men öppnar igen om tre veckor.

Och då jäklar ska vi dit.

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att ha hoppats på att hinna det här.

  1. Liseberg är öppet (helger) tom helgen 7-9 oktober. Därefter stänger de för att öppna igen för Halloween.
    Vem mår inte bra av en helg i Göteborg ? 🙂 Så välkomna hit istället…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *