Att visa det sista från Prag!

KLÄDER FOTOGRAFERADE I SAMARBETE MED COUNTRY-DREAMS

3v6a2360-2

 
 

Och så var det den sista outfiten från Prag!

En höstig, bekväm klädsel som jag utan problem skulle kunna se mig själv i ute i Drömmen, nu när träden ändrat färg (det kom sent i år) och löven fallit nog att prassla under fötterna. Lager på lager är det höstigaste som finns tror jag. Och nu blev jag genast sugen på Prag igen och vill tillbaka och dricka glögg och se ut över kanalen och ta en fika i nån av gränderna.

 
 

3v6a2362

 

prag12

 

3v6a2397

 
 

Vilken är favorit-årstid?

Jag tycker det är så HIMLA svårt att välja, eftersom alla (förutom feb-mars) har sin charm och sina höjdpunkter. Kvällarna är nog bäst på sommaren tror jag, men samtidigt så finns det ju få saker som slår att sitta inne och se hur snön faller sakta utanför en vardagskväll på vintern (helst innan jul om man får vara petig). Dagarna kan ju vara fantastisk på hösten, när det är just hög himmel och torrt och bara unset kyligt, sådär så man börjat ta fram höstjackan och de tjocka strumpbyxorna. Och morgnarna på våren, när precis börjat höra fåglarna igen, och blommorna spricker upp ur rabatterna och soluppgångarna har så mycket färg att man blir bländad. Mycket också för att man oftast har en sån enorm längtan efter ljus och värme där på våren att man själv nästan värker och begraver sig i odlingslusta och fröer för att liksom hålla tankarna på annat för att inte bli tokig.

Så visst kan man vara trött på vinden och mörkret och kylan och allt det där, men å andra sidan så behöver vi aldrig välja – vi får alla årstider och får se tjusningen i allihop.

Jag har på mig: kofta med brett band i midjan som finns här, en ljuvlig klänning med lite volanger nedtill (här) samt gummistövlar från Odd Molly (här). Knästrumporna med en liten rosett och handledsvärmarna är från Odd Molly de också och hittas här och här, och mössan är den från Lexington ni sett innan och den verkar tyvärr vara slut men andra alternativ finns här. Och i samarbete med Country-Dreams är det alltså 20% på allt till ord pris, utom RM Williams, med koden PRAG och den gäller september ut.

 

6 kommentarer till “Att visa det sista från Prag!

  1. Jag tycker det är svårt då alla årstider har sin charm. Men spontant tänker jag ändå våren för då har jag den härliga sommaren fortfarande framför mig.

  2. För ,ig är ju februari-mars en liten favorit! Det beror förstås på vödret och kräver minusgrader, helst både snö och is. Då kan det vara fantastisk vinter med det återvändande ljuset! November går fetbort, april är ingen favorit. Men både sommar och vinter är nog det jag föredrar, inget mittemellan liksom.
    (Skrivfel går inte att backa till för att rätta…)

  3. Prag ser fantastiskt ut! Min pappa fyller 60 år i februari, tror du att Prag gör sig bra även då, för en långweekend? Funderar på vad vi ska hitta på med honom 🤔

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg