Att hitta sin bäst accessoar.

ERBJUDANDE I SAMARBETE MED DANIEL WELLINGTON

3v6a7188

dw

En schysst klocka måste ju vara världens bästa accessoar?

Går att kombinera med allt, man känner sig alltid lite extra klädd med en snygg klocka på armen och det finns verkligen en för alla. Därför är jag tok-glad över att kunna erbjuda 15% rabatt på ALLT från Daniel Wellington i samarbete med dom, med koden NAGONSFRU.

Daniel Welligton är ju ganska välkända vid det här laget; jag tycker om att många modeller är ganska smärta och inte så tunga eller oversized, den jag visar här till exempel är tunn och smidig och känns som en perfekt mix av feminin och maskulint med rosé och cognacsfärgat läder. Inne på deras sida hittar du både damklockor, herrklockor och andra accessoarer som alltså alla nu är på 15% rabatt.

Koden är som sagt NAGONSFRU och deras utbud ser du HÄR. Klockan i inlägget är denna. Med koden låser ni även upp deras nya kollektion Classic Black före alla andra!

Rekommenderade inlägg