Att säga klara, färdiga, HELG!

 

3v6a7175

 
 

Alltså, hur härligt med helg?!

Chipsen är hemhandlade (de där nya med kantarellsmak är ju så goda att man dör!), lösgodiset påfyllt och glassen väntar i frysen. Snart kan jag fälla upp datorn och säga hej hallå till herr Quincy och stoppa näven i en chipspåse och bara burra ner mig i Duxiana-havet.

Hå hååå, nu är det gött att leva.

 

8 kommentarer till “Att säga klara, färdiga, HELG!

  1. Åh, försöker vara nyttig sedan 5 veckor (semesterkilon…) men det är ju socker eller sötningsmedel i allt och ibland känns det SÅ tråkigt och svårt. Avundsjuk på dig som kan njuta lösgodis, chips och glass och ändå må bra och se ut som du gör. Då skulle jag också sticka ner näven i en prasslig påse 🙂 Trevlig helg!

  2. Kantarellchips nej tack. Men fina Haggis som i sin uppväxt stökar hos er❤️. Känner igen det med våra hundar i samma tid. Kom hem i bland och bara skrek…….blocket.se. Väldigt kort period tack och lov. Idag kommer jag hem och bara älskar vovven❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg