Önskerubrik: Att ge ett budgettips till barnrummet.

3v6a4975

 

Och så var det dags för en önskerubrik igen!

Och det önskades budgettips för barnrummet och jag kom direkt att tänka på de här två u n d e r b a r a printen jag köpte i Göteborg åt pojkarna. Dock vet jag inte om de kvalar in på Budget med stort B, men jag betalade 229 kr för ett print och man kan såklart hitta mycket billigare på IKEA och sådär, men just i den här stilen tyckte jag att det var helt klart prisvärt jämfört med andra jag sett tidigare.

 

bt

 

Leo fick välja först och valde de flygande husen, så den hamnar på hans rum och det lilla flaskskeppet inne hos Noah så fort jag har varit på IKEA och köpt ramar. Dessa hittade jag på SciFi-bokhandeln (samtidigt som jag köpte Nordiska Väsen ni vet), men han som har gjort dom heter Alexander Jansson och jag hittade hans hemsida HÄR – och jäklar så mycket fint där fanns! Hittade några fler jag absolut vill ha.

Så, inte dunderbudget men under 250 kr och något som inte alla har. Julklappstips kanske?

Nu längtar jag efter sängen, så himla trött idag, men kikar in imorgon igen. Och hörni – vad generösa ni har varit med kommentarer den sista tiden! T a c k! Det blir liksom en slags nytändning då.

Ta hand om er så hörs vi alldeles snart igen.

 

17 kommentarer till “Önskerubrik: Att ge ett budgettips till barnrummet.

 1. Men HUR fina?! Jag som är 41 vill också ha! Får nog bli ngt print i nya singel-lyan, antingen till sonen el till mig ☺️. Kram Andrea

 2. Åh vad häftiga! Precis en sån sak som är extra kul att få tips om, det som inte finns överallt:) o extra stort plus att du tagit dej tid att hitta hemsidan man kan länka dej in på😄👍🏻 Tack!

 3. Oj, fastnade på sidan en lång stund. Vilka fantastiska bilder! Kan i huvudet höra alla ”Men varför…” en bild skulle ge upphov till från min stora som är 3,5 och vill veta ALLT 😁.

 4. Godmorgon! Tack för din inspirerande blogg. Har en liten fråga……….Är det någon mer än jag som har lite svårt att läsa texten för den är så ljusgrå?
  Eller det kanske har med ålder att göra :=) :=) Får kanske boka tid hos optikern ha, ha….
  Önskar dig en fin dag!
  Mvh Lena

 5. Åhhh. Vill ha. Måste spana in!

  Anar jag att Buse vill vara Leo nu eller är det du som omedvetet ändrat din benämning av honom? Mest nyfiken eftersom jag reagerade på att du skrivit Leo i dina två senaste inlägg. Jag är så van vid att tänka på honom som Buse medan Noah är Noah och det kanske blir lite tokigt även om han ääär en buse. Fint att använda bådas riktiga namn. 😍

  Nu har väl du lite äldre läsare (alltså inte ungdomar) som inte håller på och nominerar till bloggawards och så där. Som jag själv. Men egentligen borde vinog göra det och sedan rösta järnet för att hylla dig och se till att du vann. Din blogg är outstanding! (Och det är så mycket enklare att kommentera i den nya designen eftersom uppgifterna sparas…)

  1. Men fina! <3 Jag skriver Leo nu eftersom han börjar "växa ifrån" Buse på något vis. Jag kallar honom ännu Buse men i skrift hinner jag tänka efter att han nog vill vara en Leo mer och mer nu när han är 5 🙂

 6. De där printen alltså, SÅ otroligt vackra!
  Har också sett att du skriver Leo allt oftare. Får fortfarande tänka efter att ja just det, Leo är ju Buse, hahaha..
  Önskar dig en fin dag! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg