Att visa vad jag gjorde igår.

annons

3v6a6625

 

Åh vad kallt det har blivit alldeles på en gång!

4 grader hade vi igår och jag har plockat fram vinter-vinter-jackorna åt pojkarna redan nu. Mig gör det inte det minsta för vet ni vad? Det innebär ATT DET KAN BLI SNÖ I HELGEN! När vi ska till Drömmen! Alltså, jag kan inte ens tänka på det utan att bli lite kollrig, faktisk. Tänk om detta blir en vit vinter innan jul för en gångs skull, en sån som inte kommer i slutet av januari? Orimligt pepp på detta, känner jag.

Men iallafall!

Igår jobbade jag så jag svettades lite på förmiddagen, sen åkte jag in till ”stan” för att äta lunch. Jag tog fish n chips (så gott) och sen gick vi tvärs över gatan där jag hittade Durance-ljus i doften v i o l. Jamen ni förstår ju storheten!

 

dagens

 

Jag hade detta på mig.

Ha, fast på mig såg det ut såhär:

 

3v6a6630

3v6a6635Halsduk: Malene Birger | Jacka: Maison Scotch (sponsrat plagg) | Tröja: Malene Birger | Kjol: Baum und Pferdgarten | Strumpbyxor: Pretty Polly | Skor: Bella Moda

 

Stor och mjuk halsduk för att trotsa kylan, ny jacka i lite skepparmodell (på rea nu), varm tröja, kjol, favoritstrumpbyxor och stövletter – länkar finns under bilden. Kände mig mycket höstig.

Sen gick vi till Hemmakväll och köpte choklad innan det var dags för mig att bege mig. Jag hade nämligen jobbat klart tänkte jag så jag åkte och hämtade:

 

3v6a6671-2

 

Dessa stjärnor!

Mannen hade jour, så igår var det bara de där två och jag som höll ställningarna här hemma. Vi åt fiskgratäng, dammsög (det är Noahs favoritsysselsättning; att städa – så jag passar alltid på att se till att få städningen gjord när han är hemma), lekte på Leos rum, lekte på Noahs rum, åt choklad, tog ett bad och sen var det godnatt för Noah så då fortsatte Leo och jag att läsa Harry Potter innan det var godnatt även för honom.

Så var min dag igår!

Och idag ska jag köra någon finfin till Kristianstad, räkna lagret och slutföra oktober till revisorn. Och snart, snart är det helg!

Ps. Ni som har problem med att min text är ljusgrå – skulle ni kunna göra mig en tjänst? Man säger att det ska vara åtgärdat, så om ni testar att rensa cachen (hur ni gör ser ni HÄR) och sen går in på sidan igen; hjälpte det? Skriv gärna en kommentar så jag vet. Om det INTE hjälpte så skriv vad ni tittar ifrån (iPhone, dator mm) samt vilken webbläsare ni har (tror att det bara är ni med Internet Explorer som haft problemet). Tack!

 

16 kommentarer till “Att visa vad jag gjorde igår.

  1. Hej igen, se mitt tidigare inlägg. Det verkar som att den ljusa texten är åtgärdad på din sida som sagt men nu var jag inne hos Anna och där är det fortfarande ljus text./helén

  2. texten var grå i går i dina inlägg men svart i dag utan att jag gjort något.. sitter vid datorn har crome….men texten när jag skriver här i kommentars rutan blir grå

  3. Nu blev den svart för mig! Jag har trott att jag bara är trött i ögonen, hahah!
    Jag surfar med Safari

  4. Åh vad jag kan längta tillbaka till småbarnsåren, så mysigt och det gick så fort, mina pojkar är nu 23 och 26 och båda bor närmare dig än mig, en i Malmö och en i Eslöv 😍

  5. Texten fixad när man rensar cachen. Jag använder chrome som webbläsare. Till er som skriver att texten inte ändras; Glöm inte att uppdatera sidan. Då ändras texten till svart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg