Att ha en Dagens Noah!

3v6a6006

dagens-noah

dn2

3v6a5992

 

Som utlovat kommer här en Dagens Noah för man D Ö R ju litegrann av allt fantastiskt fint som finns på kedjorna nu! Jag handlar själv till pojkarna ungefär såhär: 70% Zara, 15% BabyShop & Oii, 5% Lindex, 5% KappAhl och resterande 5% är andra små nischade butiker. H&M är jag väldigt sällan inne på nu när jag skriver det. Får kika där också.

Men!

Dagens Noah alltså. Här i tjusig mössa från Lindex (förra året), helt fantastiska flanell-byxor med en liten rosett på (Zara), tröja med ren (Zara) och tumvantar (Zara). Skorna är från Kavat. Ystads gölligaste bebis, alla kategorier.

Och så har det blivit fredag (!!!) och jag ska försöka ta mig till Lund för att köpa ett nytt objektiv, sen packa bilen så att det är klart för avfärd till Drömmen imorgon. Vi kör imorgon bitti istället för ikväll, har lite kvar att fixa här, men sen blir det helg i Småland med eld i kaminen och ännu mer brädspel och allt annat man bara måste älska.

Ho hooo, den här helgen är efterlängtad!

 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att ha en Dagens Noah!

  1. Jag saknar tiden då barnen var så små att de tog på sig vad än jag kom med. Nu har de växt upp och har en alldeles egen smak, ja förvisso så överensstämmer den ofta med min smak men de där hemska StarWars/NinjaTurtle/Pokémon tröjorna ligger högt på önskelistan. Barnen ser ju vad kompisarna i skolan har för kläder och vill ha liknande.
    Har du kollat PompDeLux? Jag tycker de har en hel del fint.

    Älskar tröjan som Noah har på sig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.