Att ha en liten gran i huset.

3v6a8411

bp

 

Jo, men EN liten gran kan man ju få sätta in redan nu – inte sant?

Så det gjorde vi.

En liten rumsgran fick plats inne hos Buse och han fick själv peka vart den skulle stå, och det blev på skrivbordet. Snart ska vi pynta den lite också hade jag tänkt, med polkagriskäppar, innan den lite större golvversionen får komma in på hans rum och pyntas med julpyntet som är hans. Jag har kommit på att jag har börjat samla julpynt även åt Leo – kanske vill han ha den där basen den dag han flyttar hemifrån (eller så går han helt emot sin mamma och fnyser vilt åt mitt pynt och vill enbart ha Svensk Tenn och Klong, alternativt nåt ekologiskt näver i kardat ullband, you never know – men det är ett försök iallafall).

Idag vaknade jag upp med en mycket irriterande känsla av påbörjad halsont, men den får helt enkelt stå på vänt för jag ska på Julbord Extravaganza Extra Allt med mina damer och så är det med det. Det är nämligen precis vad man behöver göra en onsdag om ni frågar mig.

Ta hand om er så ses vi alldeles snart igen.

 

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “Att ha en liten gran i huset.

  1. Gurgla med saltvatten. Ljummet vatten å så mycke salt i som du pallar. Morgon och kväll.
    Sen kan du koka upp 1 liter vatten, låta det svalna till under 60 grader. Riv ner en rejäl bit ingefära 10 cm typ,på det grövsta på rivjärnet, ner i vattnet. När det är kallt, gärna stått över natten, sila av ingefäran och pressa i 3 citroner, häll upp å förvara i kylskåpet. Shotta några gånger under dagen, morgon, lunch och kväll 🙂 toppen för bakterier å annat skit.
    Vill du gå lite längre. Köp en näskanna på apoteket el hälsokost. Häll i ljummet vatten å lagom med salt, skölj snoken. Då tror jag du klarar dig :-*
    Kramar Åsa

  2. Snälla du bidrag inte till att sprida oskicket att skriva ”vart” där det ska vara ”var”! VAR (befintlighet) granen ska stå alltså!

  3. Haha han kommer behålla det och vara lite nostalgisk över vad du än köper till honom 😉 Har massor med julpynt som kanske inte är min stil, men som jag alltid haft och växt upp med och helt enkelt inte kan tänka mig att vara utan. Fådda av mamma eller mormor och så. <3 bara det "alltid" finns där vid jul så kommer han inte klara att vara utan det sedan i framtiden 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *