Att tanka pojk-gos innan avfärd.

 

På fredag bär det som ni vet av till Paris,

så jag tankar så mycket pojk-gos jag bara kan här hemma innan jag åker. Inte för att två dagar är särskilt lång tid, men det är ju alltid lite bitterljuvt det där med att åka bort och inte ha dom med (Paris och flera timmar per dag på mässa skulle ingen av herrarna uppskatta i vilket fall ha ha, och det är förbenat skönt att vara själv också som ni vet – men man är ju alltid tudelad).

I lördags tog vi lite tid på stan här i Ystad innan vi åkte och veckohandlade.

 

 

Noah är fortfarande mammig utav bara tusan, men det går bra att lämna numera. Men visst är det mamma som gäller när det finns ett alternativ, så har han nog i och för sig alltid varit men lite extra de senaste två veckorna. Buse var pappas pojke i ungefär den här åldern minns jag?

Vad jag var klädd i har ni ju redan sett, men en liten recap:

Mössa från hattaffären här i Ystad, kavaj Twist&Tango (slut nu), mom jeans från MissGuided (här), stickad tröja från HunkyDory som jag fått av Country-Dreams (här) och stövletter Ash (här). 

 

 

Det är bra att starta med en fika innan man ska veckohandla med två små barn. För allas skull.

Den här veckan är det full rulle för att få allting klart innan fredag! Flyger går halv sju på morgonen vilket innebär att vi får åka hemifrån vid tre på natten – HEJA – så man kommer vara lagom fräsch. Mässans första dag tar vi direkt, mässhallen ligger liksom mellan flygplatsen och stan så det är inte lönt att först åka och kasta av alla saker och sen åka tillbaka igen utan vi drar direkt till mässan och lämnar in väskorna där och plöjer till stängning. Jenny kommer till Ystad redan på torsdag, så henne inkvarterar vi på Buses rum så åker vi tillsammans till flygplatsen sen och det är ju alltid mycket trevligare att åka hemifrån vid klockan tre på natten när man har sällskap.

Så de här dagarna ska jag hinna slutföra allt jobb, klämma in en ansiktsbehandling, packa för resan och förhoppningsvis även hinna påbörja lite av nästa veckas jobb så att det inte blir så stressigt direkt på måndag.

Vad ska ni hitta på?

 

Rekommenderade inlägg

12 kommentarer till “Att tanka pojk-gos innan avfärd.

 1. Hoppas ni får det RIKTIGT bra i Paris! Har faktiskt aldrig varit där. Men i vår drar vi dit! Tips på bra hotell, matplatser och bra shopping ställen ( jämte något fik så jag kan placera gubben där 😂) tar jag gärna emot!

  1. Hotell: Le Pigalle Paris, Restaurang: Derrière, shopping har jag tyvärr inte hunnit med någon av gångerna mer än TaxFree så där kan jag tyvärr inte hjälpa till 🙂

 2. Nagelfix igår och på fredag ska jag göra en uppfräschning på min ögonbrynstatuering. Guld värt när man inte har några egna ögonbryn att fixa. 3D tatuering is da shit!
  På söndag ska vi sen hälsa på 6 veckor gamla valpar och hoppas på att vi inte råkar få med oss en hem ;D

 3. Vad jag ska hitta på? Det gamla vanliga. Leta nytt jobb. Dagdrömma. Laga middagar å förhoppningsvis hålla mej pigg hela veckan. 😉

 4. Att tanka pojk-gos är ju det bästa som finns. Jag gör detsamma, när det behövs.
  På tal om mammiga barn, som lämnade jag (mamman alltså) våra barn i morse. Det gör jag nästa aldrig, utan den biten brukar pappan sköta. Och bara för att jag skrev härom dagen, att vår yngste alltid springer rätt in och är så cool i det, så blev han så hjärtskärande ledsen i morse, när jag lämnade honom. Fy fasen alltså, vad det värkte i hjärtat… ♥ Tror förvisso det var mer en engångsföreteelse, eftersom han är ovan vid att jag lämnar. Men ändå, det gjorde så ont!

 5. Tack! Är Le Pigalle i samma stuk som Pigalle här i Göteborg? Det är ett mysigt hotell. Shopping – alltså hitta ställen med kafe’ i närheten. Till mannen!!! 😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.