Att ha kärlek i telefonen.

 

Det är ju inte alltid jag släpar runt på systemkameran inte, oftast finns ju telefonen närmast till hand och är perfekt när man inte vill störa en situation. Som den här.

Dessa tog jag igår när Noah satt i sängen med mig och mös, och det Mycket Ovanliga inträffade – Tooka bestämde sig för att det var dags att ge lite kärlek till familjens yngste medlem (ej inräknat Haggis då). Hon la sig helt enkelt bakom honom och var med i stunden, ibland med huvudet på hans axel, ibland vilande bakom och de var så fina att jag blev helt nipprig och slet åt mig telefonen för att fota. Och ja, Spöket klämmer såklart också in sig så det är tre stjärnor på en och samma bild.

(Och tänk att jag fått två kaninpojkar! Buse har sin KoiKoi och Noah har sin KaKa och de är oskiljaktiga båda paren).

Så detta, dessa bilder, blir nog alla fredagspeppars Fredagspepp.

 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Att ha kärlek i telefonen.

  1. Ja ibland vill man bara fånga stunden och man får ju ändå säga att dom där mobilerna tar riktigt bra bilder. Problemet är bara att jag inte löst hur man bloggar med mobilen. Kör med blogspot och det är stört omöjligt att bara ta bilder från mobilen och lägga till i ett inlägg, har försökt MÅNGA gånger nu och ger upp varje gång. Har du något bra tips.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *