Att titta in hos Buse igen.

 

Hej lördag!

Idag tänkte jag att vi kunde titta in hos Leo igen?

Det ser ju likadant ut, förutom att det finns några julklappsleksaker framme som det leks med så ofta att det inte är värt att plocka undan dem – de får stå där på golvet och vara tillgängliga, helt enkelt.

 

 

För er som vill se ännu mer av Buses rum så välj kategori Lanthandeln – Buses nya rum där uppe i menyn åt vänster på sidan (den som ser ut som en hamburgare med flera streck på varann på hög) så hittar ni receptet för väggfärgen vi blandat själv, inköpsställen med mera. Där kan ni även söka i en sökruta om det är något särskilt ni letar efter på bloggen, eller som sagt om ni vill se inlägg efter kategori (husets olika rum, recept, videos med mera).

Idag ska vi stoppa in pojkarna i bilen och ge oss iväg på lite äventyr är det tänkt! Jag har lyckats att drabbas av förkylning nummer TRE på en månad – hur är det ens möjligt?! Det är riktiga mördarbakterier som kommer hem med barnen tydligen, och jag suger åt mig dom som en svamp. Mannen blir inte ens lite snorig, men pojkarna och jag blir drabbade – inte så rättvist alls om ni frågar mig. Men nu har jag alltså fått förkylning nummer tre och näsan har börjat rinna igen, så det blir att plocka fram nässprayen igen och starta om.

Ja ja.

Det är ju iallafall lördag.

 

6 kommentarer till “Att titta in hos Buse igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg