Att kunna vinna något grymt till en man i ditt liv!

 

Nu i mars lanseras ett nytt svenskt herrvarumärke, Owen & Sons, som säljs exklusivt på ellos.se.

Snygga, bekväma plagg som är lätta att sätta ihop och som passar bra med varandra i en himla massa olika variationer. Det finns hoodies och byxor och skjortor och t-shirts och allt annat man nu kan tänkas behöva för en basgarderob. På bilderna ser ni till exempel:

Hoodie med dragkedja, här.
Skjorta; här.
T-shirt med tryck, här.

 

 

Hela utbudet av Owen&Sons hittar du HÄR.

Och nu har en av er chansen att vinna 3000 kr att handla Owen & Sons för!

Perfekt till mannen, pappa, mor-/farfar, den vuxna sonen eller någon annan herre i ditt liv. Det enda du behöver göra är att motivera i en kommentar här under varför just du ska vinna. Tävlingen pågår tom 31/3 2017 kl 09.00.

Du måste vara över 18 år för att kunna tävla. Vinnaren utses av en jury från Ellos. Dess beslut kan ej överklagas. Ett presentkort från Owen & Sons till ett värde av 3 000 kronor ligger i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Lycka till!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Grattis Frida Andersson; du har mail!

I samarbete med ELLOS

 

127 kommentarer till “Att kunna vinna något grymt till en man i ditt liv!

  1. Jag skulle så gärna vilja ge detta till min pojkvän som avskyr att handla kläder 😀 Han säger att han vill köpa nya kläder men det blir aldrig riktigt av… Med 3000 kr kan jag shoppa åt honom, win-win för båda 😉

  2. Åhhh det vore toppen! Hos oss går min makes shopping till på följande vis: Dag 1: JAG åker till Väla (stooort shopping centrum) JAG går runt i affärer och hänger undan kläder i butiker. Dag 2: Jag släpar / tvingar / mutar med min make till väla, vi går runt och han tvingas prova alla kläder jag hängt undan dagen innan, in & ut i affärer på några minuter…..75% godkäns & får följa med hem! Min käre make avskyr verkligen att gå i affärer så detta priset vore ju en dröm för både honom & mig😉

  3. Jag skulle vilja vinna så jag kunde ge något riktigt fint till min man som snart fyller år och skulle förtjäna en extra tjusig present.

  4. Skulle vilja att maken fick fokusera på sig själv och plocka ut lite nyheter till garderoben. Han sätter verkligen sig själv sist, när det kommer till kläder och skor. Så en liten uppdatering skulle behövas och säkert uppskattas av oss båda! 😉

  5. Efter enorma utgifter för vår del, eftersom vi bygger ut huset och som pricken över i:et blev vår ena hund väldigt sjuk = höga veterinärskostnader sista månaden så vore detta så lägligt, att få ge min sambo! Han skulle verkligen behöva unna sig lite nytt, men det är liksom inte prioriterat i vår situation just nu.
    Dessutom får han och jag, tack vare vår tillbyggnad, en stor walk in closet – som ska fyllas med kläder (och annat) 😉 så han behöver ju detta såklart. En finfin 30-årspresent åt Han med stort H ♥

  6. Oh! Jag känner att det här är något för oss… Jag är en sk hockeyänka. Tyvärr inte NHL-lukrativt hockeyspelande (för då hade han kunnat köpa sina egna kläder utan problem) utan mer ett ihärdigt harvande i division två vilket innebär att det tar oceaner av tid utan någon ersättning. Dagtid arbetar han som hantverkare och typ fem kvällar i veckan spelar han alltså hockey. Jag kan knappt minnas när jag såg honom i något annat än arbetskläder alt sportmjukisar som han kör fram och tillbaka från träning. Han behöver all hjälp han kan få och jag eldar gärna upp hans gamla trötta slitna mjukisbrallor nu när hockeysäsongen snart (äntligen!) är över! 😀

  7. Min älskade make har gått igenom en tuff cancerbehandling och är nu frisk och det skulle vara sååå mysigt att kunna överraska honom med en ny garderob. ❤

  8. Åh vilken drömvinst! I alla fall om man, som jag, har en make som bara VÄGRAR köpa kläder, och i synnerhet byxor. Det finns nog ingen på denna jord som hatar att gå i klädaffärer lika mycket som han gör. 🙂 Jag lyckas tvinga in honom i en klädaffär ungefär vart femte år eller så, när byxorna (bokstavligen!) faller i bitar. Nu varvar han två par trasiga blåjeans till min förtvivlan. Sommartid går det lite bättre för shots är tydligen lättare att köpa. Men nu! Jag dör så fula byxor han går runt i! 🙂 Så byxor och lite fräscha tröjor för 3 000 kr vore ju rena drömmen för hans garderob!

  9. Jag skulle vilja ge detta till min son som fyller 24 år. Som vanligt önskar han sig inget i present, men jag vill så gärna ge ngt. Ett presentkort på 3000 kr för att handla kläder skulle verkligen vara en rolig överraskning till bästa sonen ever.

  10. Vilken härlig vinst! Jag skulle gärna ge min man ett tillskott till garderoben – ett och annat plagg har blivit söndertuggat av vår älskade lille valp det senaste halvåret :). En ny hoodie med o-tuggade snören, t-tröjor utan valptandshål… lite nytt vore fräscht även om alla dessa små minnen samtidigt är oss kära förstås. Jag håller tummarna, i vilket fall!

  11. Jag skulle vilja vinna till min älskade sambo R som alltid går runt i sina arbetskläder = snickarbyxor med verktyg som väger typ 100kg och en t-shirt.
    Han köper sällan kläder till sig själv utan hans garderob skulle verkligen behöva ett lyft 🙂
    Trevlig helg!

  12. Skulle vara perfekt för min sambo, vi rensade ur hans garderob bara för ett par dagar sedan och skulle absolut behöva fylla på med lite nytt och fräscht inför våren och det nya jobbet han precis börjat på. Och stilen på dessa kläder är som handen i handsken för sambon där hemma. Nu håller vi tummarna!

  13. Min make, Kenneth, förtjänar verkligen en ”make-over”. Han tar alltid hand om oss andra och ställer upp och hjälper till närhelst någon ber om det. I år firar vi, dessutom, 25-årig bröllopsdag och det här skulle vara fint att överraska honom med!

  14. Vore ju perfekt, för då behöver man inte släpa med mannen till stan för att går i affärer, utan kan koncentrera sig på egen shopping.

  15. Jag skulle vilja ge detta till min fantastiska man som aldrig sätter sig själv och sina egna inköp främst. Han ställer alltid upp för familjen och prioriterar alltid fru, barn och hund. Han skulle bli ”fab” i lite nya kläder från Owen och Sons och dessutom superglad att kunna updatera sin garderob inför våren och sommaren.

  16. Hej! Även om jag gärna hade överraskat min man med lite nya kläder så hoppas jag istället att SaraD’s man får njuta av något nytt och positivt efter sin sjukdomstid!

  17. Håper jeg vinner nytt tøy til kjæresten min, han bygger hus og jobber så hardt hele tiden. Han fortjener noe nytt

  18. Sambon är äntligen tillbaka i jobb efter några års sjukskrivning och det hade ju varit helt galet fint att kunna ge honom en ordentlig pepp-present i form av en ny vårgarderob! 🙂

  19. Vilken toppenvinst det vore! Min man prioriterar alltid mig framför sig själv, och barnen såklart… hans klädinköp sker alltid när det verkligen är kris! Önskar att han fick lite ego-kläder för det är han värd.

  20. Åh vilken fantastisk gåva det vore till min man. Han som alltid ställer upp, aldrig klagar och tittar på mig med den där blicken som säger allt. Efter 11 år tillsammans, giftermål och alldeles för mycket sorg har jag ännu aldrig hört honom säga ett negativt ord om mig. En sådan man borde alla ha ❤ Jag skulle så gärna vilja ge honom detta då jag vet att han skulle bli sååå lycklig och överraskad!

  21. För att min man vill att jag säger upp mig från mitt jobb som tar alla mina krafter jag har (och som inte återstår för honom och barnen) samt där min chef fryser ut mig/mobbar mig totalt. Han är den bästa man kan önska sig, vill ta hand om ekonomin tills jag mår bättre samt hittat ett nytt jobb med en trevlig chef! En gåva är det minsta han är värd, och en sådan här trevlig en hade varit fint att han får!

  22. För att jag har bästa mannen och han är ju så dålig på att köpa kläder till sig själv! Han skulle bli så snygg i dessa!

  23. Min sambo är en klippa. Han står stadig när jag svajar och det är exakt vad jag gjort ett tag. …han supportar, ger positiva råd & är bara så jäkla bra! Skulle så gärna vilja ge honom en extra fin present som en uppskattning.

  24. Men alltså… kläderna skriker ju min mans namn… Han har till och med samma frisyr som modellen… och eftersom så många andra av mina laster är off limits just nu pga gravid (champagne, goda ostar, tryffelsalami och obegränsat med saltlakrits) så skulle ju ingen bli gladare än jag om jag istället fick chansen till lite riktigt ögongodis i form av en snyggt klädd make… han skulle nog inte klaga han heller 🙂

  25. Denna stil är min MAN! samma stil har han hållit sen vi blev ett för 20 år sen, bra jobbat att stå emot
    alla mina stilar och utsvävningar !han köper sällan kläder men vet vad han gillar och kan betala så jag sätter i halsen för
    något han tycker är snyggt ! min Man…

  26. Till mannen i mitt liv, den stora kärleken, pappan till min bebis, han som finns där oavsett! Som han förtjänar lite uppskattning, han älskar kläder men ekonomin vill annat just nu. Förstå hur poppis jag skulle bli om jag fick överraska med detta, ho ho! 🙂

  27. I flera år har min man fått komma i andra hand och inte brytt det minsta om sig själv. Han har tagit hand om mig i flera år under sjukdomstid och depression. Jag skulle ge honom ALLT om jag bara kunde. Att vinna det här åt honom är att kunna ge någonting tillbaka till den jag älskar mest i hela världen.

  28. Åh, detta hade varit perfekt åt min man. Han har nyligen blivit arbetslös och till följd av det börjar han bli rejält deprimerad. Han älskar mode och jag tror verkligen att detta hade kunnat muntra upp honom, att få fokusera på sig själv!

    Hjälp mig skämma bort min man, en underbar make och far som verkligen förtjänar detta!

  29. Att vinna detta till mannen i mitt liv vore grymt. Vi fyrar 30 år som par idag den 24 mars, ( var bara 17 år när vi träffades), romantik på hög nivå och det är verkligen värt alla priser i världen <3

  30. Min fina sambo som aldrig prioriterar sig själv (och framför allt inte sin garderob) utan istället våra 3 barn, skulle verkligen behöva nya kläder. Han arbetar på förskola och där slits kläderna fort. Han har inte det bästa av självförtroende och jag vet att nya kläder verkligen kan ge en helt ny bättre känsla för sig själv.

  31. Har så många anledningar till att min sambo skulle få shoppa loss,men den största är att han är en så himla bra pappa, och då har jag inte ens fött barnet än!
    Det värmer nåt enormt och det finns inga tvivel om att han är rätt.

  32. Ja, det hade varit roligt att se min man i annat än t-shirts med superhjältetryck på…. enough said! 🙂

  33. Wow vilken underbar tävling👍
    Om jag skulle vinna vet jag inte vem av mina söner som skulle få vinsten, dom fyller 20 och 25 år. Det hade nog blivit så att dom fått dela på vinsten.
    Delad vinst dubbel glädje❤️❤️

  34. Åh så trevligt 🙂
    Jag hade gärna velat vinna just det här priset åt min fantastiska sambo.
    Han jobbar som förskolelärare och på sin fritid tränar han väldigt mycket = mest praktiska plagg i garderoben.

    Så ett litet bidrag att köpa roliga kläder att ha på fritiden hade varit mer än välkommet <3

    Trevlig helg fina du!

  35. Jag o sambon firar snart 6år och just nu går alla slantar alla åt till renovering av vårt nya hus. Vore skoj att ge honom något fint efter alla slit timmar han lägger ner❤️

  36. Har två söner vara den ena tycker om att handlat nya kläder och så en som inte gillar att handla nytt så honom tänker jag på att OM det nu var så att han kunde handla på nätet bara så där så skulle han nog gilla det för att handla på nätet, det gillar han . Hoppas få se han min gör jag Mamma Monica

  37. Min make är inne på sin åttonde pappaledighetsmånad av tolv. Han hittar inte bara på roligheter med småflickorna, han tar även hand om allt där hemma medan jag jobbar. En superpappa! Det hade varit fint att kunna ge honom detta. ❤

  38. Vore så perfekt till min fina sambo som står ut mig i vått och torrt! Gudarna ska veta att vi testats, mycket har hänt och vi båda har mammor som gått bort i hemska sjukdomar. Jag är tyvärr så dålig på visa min uppskattning för honom! Vardagen tenderar rusa på med jobb, dagishämtningar, träning, husrenovering tyvärr… ja ekonomin har väl inte heller vart på topp. Jag tror han inte köpt ett nytt klädesplagg på ett år! 😱

  39. Vi är precis nyblivna tvåbarnsföräldrar med allt vad det innebär och ungefär samtidigt blev min mans bror allvarligt sjuk. Min man har funnits där för oss alla – stöttat, spridit kärlek och glädje. Så nu förtjänar han lite egen lyx, vilket gör denna tävlig perfekt 🙂 Att det dessutom är mode som man lätt kan klicka hem från soffan underlättar väldigt i vår småbarnstillvaro!

  40. Jag skulle vilja ge detta till min man då han är den mest osjälviska människa jag någonsin träffat. Hade han kunnat hade ha plockat ner månen till mig men när det gäller honom själv kan han leva på luft och vatten. Han tycker om kläder men unnar sig sällan att shoppa loss till sig själv. Ett presentkort hade gjort att han för en gångs skull hade kunnat ”go bananas” utan en tanke på någon annan. Det hade han mått bra av. Och jag.

  41. Min sambos garderob faller sönder, bokstavligen. Hål i jag vet inte hur många plagg och saknas det hål är de istället missfärgade och söndertvättade. Mitt tjat och gnäll om att få se honom i fräscha kläder biter då inte, men ett presentkort kanske gör?! 3000 kr skulle nog ge honom en kick där bak så han unnar sig nytt! För att inte tala om vad det skulle göra för husfriden! 😉

  42. Bor i Tyskland med min tyske man. Och tyskt mode… Jag undrar om man ens kan kalla det mode???
    Hur som, han tycker om svenska kläder, jag tycker om honom – perfekt kombination, eller hur?!

  43. Vinsten, om den blir min, går till min svåger. Han förlorade sin 12-åriga bror i cancer då han var 9-år och är idag aktiv i sitt arbete med barncancerfonden både igenom bla egna insamlingar eller som i morgon lördag, då han cyklar ”spin of hope” för barncancerfonden. 12 timmar spinning, allt för våra barns skull. Han är ett föredömme och dessutom en grym pappa till min systers barn och min dotters kusiner.

    1. Vinsten, om den blir min, går till min svåger. Han förlorade sin 12-åriga bror i cancer då han var 9-år och är idag aktiv i sitt arbete med barncancerfonden både igenom bla egna insamlingar eller som i morgon lördag, då han cyklar ”spin of hope” för barncancerfonden. 12 timmar spinning, allt för våra barns skull. Han är ett föredömme och dessutom en grym pappa till min systers barn och min dotters kusiner.

  44. Hej Emma
    Tack för en så fin blogg, få har ett sätt att sätta samman ord som du. Jag skulle så gärna vilja vinna detta till min pappa, han är en ovanligt bra man. Jag hade en fin uppväxt, tack vare både mamma och pappa. Trygg. Jag fick min dotter när jag var 18 år, tyvärr visade sig hennes pappa inte alls vara redo för allt det innebar. Min pappa hade svårt för att jag skulle få barn så tidigt, frågade inget när jag var gravid. Men från den dagen Julia föddes har han stått osvikligt vid hennes sida, vid våran sida. Han har inte missat ett luciafirande eller skolavslutning någonsin. Han är en sådan som alla barn borde få som far, och som visade sig vara lika underbar som morfar såklart. Min dotters pappa har inte varit med alltid, att då ha världens bästa morfar Bengt som klippa i familjen har varit oerhört värdefullt. Jag har tackat tusen ggr såklart, men hur säger man nånsin det nog? Detta vore fint att ge honom❤️

  45. BEHÖVER verkligen detta till min man som tror att det fortfarande är 80-tals stil som gäller, och det är kaaanske ok om man är 20-30 år nu, men inte om man var 20 år när det verkligen var 80 tal och man fortfarande har den stilen… 😉

  46. När jag träffade en heting 2001 vägde han 96 kilo muskler. Gud vilken kropp… 2004 fick vi ett sjukt barn och spenderade sammanlagt 11 mån på sjukhus och ingen träning för min då make. Han tappade de uppumpade musklerna och gick ner till 85 kg. Han är mkt intresserad av mode och köpte då massor med nya kläder i mindre storlek. Nu har det hänt igen… han fick diabetes typ 1 för två år sedan (alltså ungdomsdiabetes vid 37 års ålder) och tappade ännu mera i vikt. I morse tvingade jag honom att väga sig. 77 kg smal. Medicin i kläder och alla kläder han har är för stora. Ser helt galet ut… hade varit underbart att ge honom denna vinst. Så han kan köpa kläder i snygg stil och rätt storlek.

  47. Å ja varför skulle jag vilja vinna , jo därför att det vore sån lyx att shoppa loss åt min sambo. Så spar vi de pengarna o jag kan shoppa åt mig själv 🙂

  48. En fin belöning och uppmuntran till min 18-åriga son som kämpar med studier,träning och extrajobb.En ny garderob som gör honom extra snygg inför vårens alla festligheter skulle vara välkommet.

  49. Jag skulle hemskt gärna vinna detta till min man som verkligen skulle behöva lite nytt i sin garderob – med tre barn, hus och bil att underhålla är egna kläder kanske inte precis det han och jag prioriterar först om jag säger så …

  50. Kläder i all ära,
    min bonus son ska få bära!

    Kommande student o bal,
    så det blir det ett enkelt val!

    Owen & Sons är mitt hopp
    då blir allt tipp topp!

  51. Ser ut att vara kläder i min mans smak. Detta hade varit den perfekta ’slut-på-pappaledighet’-presenten till min man som roddat tre kids och ska börja jobba igen 1 april!

  52. Min man tjatar varje dag om att han inte har några kläder längre. Vi har inte prioriterat oss själva på många år. Med tre småbarn, jobb och hus är det lätt att glömma bort sig själv. Jag vet att han känner att han tappat bort sig själv lite, han är en underbar pappa och prioriterar alltid barnen först. I april fyller han år. Det skulle vara så himla roligt att få ge honom lite nya snygga kläder i present. Det skulle verkligen muntra upp honom.

  53. Oj, vilket pris! Här måste jag ju vara med och tävla. Stilen passar min man som handen i hansken. Och till schyssta priser! För 3000:- skulle jag kunna uppdatera hela hans vårgarderob. Skulle satsa på en blå hoodie, rutig skjorta, jeans, shorts och tischa. Kul också att det finns i stora storlekar då min man drar stort över axlar och armar. Ett toppen pris helt enkelt och jag håller tummar och tår!

  54. Här har det kommit två döttrar på kort tid(dom är 1,5år och 4 mån) så prio ett har varit att köpa saker till dom. Så detta skulle jag vilja överraskar sambon med❤

  55. …För att det i så fall skulle bli lite mera rättvist vad gäller shoppandet i den här familjen 🙈.
    Möjligen också för att han förtjänar alla vinster i världen efter att ha lagt exakt varje ledig sekund det senaste halvåret på att bygga en rätt gigantisk och väldigt snygg lösdrift med varmbonad sadelkammare till vår dotter. Han skulle därmed få byta arbetskläderna mot nåt som säger ”ledighet”.

  56. Åhhh tänk att få överraska mannen min, vi firar 15 år tillsammans nu i April

    För några dagar sedan så satt jag och tittade på ellos sida efter kläder till mig själv då mannen plötsligt vill titta och ser en del kläder från detta märket som han säger ”gud vad snygga” han är då en kräsen man som jobbat i en klädesbutik och vet vad han vill ha!
    Med dessa pengar skulle jag överraskat honom med en uppfräschning av hans garderob

  57. Hej!
    Jag skulle detta presentkort till min pojkvän ge, han verkligen förtjänar dé! Han shoppar bara en gång per år och nu är det dags, det är ju vår! Owen and son verkar vara ett finfint märke, kommer det från Närke? Min sambo skulle bli själaglag, ha en fin dag!

  58. Åh det vore ju underbart att överraska min särbo med! Är just nu särbo med min exman. Vi har hittat tillbaka till varandra efter en skilsmässa 😊 tänk hur det kan gå.
    Skilsmässa efter 20 år och just nu särbo efter ett ifrån varandra ❤

  59. Det vore en ära att få ge till min pappa som ställer upp i alla situationer utan att tveka eller i frågasätta.
    Han är underbar och så väl värd lite fina kläder!

  60. Min lillebror kämpar så mycket för att få ett jobb & kan sällan unna sig kläder. Han har gått ner en del i vikt & självförtroendet är verkligen inte det bästa, kläder som inte sitter så bra/inte är hans stil. Skulle så gärna vilja överraska honom med något som jag vet att han verkligen skulle uppskatta & som han inte skulle kunna unna sig själv i dagsläge!

  61. Min man älskar kläder och mode.. För tre månader sedan fick vi vårt fjärde barn och som ni säkert förstår finns det varken tid eller pengar att shoppa kläder till oss vuxna!! Eftersom han är världens bästa man och pappa vill jag gärna att han ska få detta!!

  62. Med en man som alltid låter frugan och barnen få handla och själv backar tillbaka. Emellanåt tvingar jag honom att handla något eller så gör jag det. Vore grymt om han kunde få unna sig lite och inte bara tänkte efter. Kram

  63. Så roligt med ett nytt svenskt märke!
    Min fantastiska son hade fått priset. Han är i tonåren. Tränar, sköter skolan, hänger med kompisar och kämpar på med att hjälpa till hemma eftersom jag har problem med nacken efter en whiplashskada. Det hade varit jättekul att kunna ge denna fina kille ett så roligt pris. Att han dessutom har ett stort klädintresse gör ju inte saken sämre.

  64. Åh så fint pris! Vore underbart att få ge en överraskning till min sambo! Han som finns vid min sida genom allt! Han som väljer att leva med mig där det är depression, ångest, familjebråk och mycket ledsenhet som råder nu. Trots de visar han om o om igen hur viktig jag är för honom. Han som är så värd en överraskning!

  65. Min man är 60 plus, skall på en intervju nästa vecka, hade varit så kul att få ge honom detta och pigga upp både sig och garderoben.

  66. Jag skulle så gärna vilja vinna, för att glädja den enda mannen i mitt liv just nu – min son med en ny outfit lagom till hans födelsedag!

  67. Min man är inget modelejon men han gillar fräscha, snygga kläder och Owen & Sons verkar ha mycket av den varan. En uppdaterad vårgarderob önskar jag till honom för jag uppskattar och älskar honom så mycket.

  68. Jag har en son som just förlorat väldigt mycket. Sambon flyttar iväg med hundarna (bebisarna) många mil, och han kan inte behålla lägenheten för han har inget jobb och därmed ytterst lite pengar. Just nu flyttar han runt bland familj och vänner. Skulle så gärna vilja glädja honom med att i alla fall kunna köpa lite nya kläder. Han formligen älskar mode men har som sagt inte råd.

  69. Åh detta hade varit perfekt att vinna till min man,
    För det är helt omöjligt att till en klädaffär få med han.
    Owen & Sons hade vart en fröjd att på honom få se,
    Och dessutom från Ellos som får mig att le😀

  70. Vi renoverar ett gammalt sekelskifteshus och i höstas blev jag gravid med barn nummer 2. Har legat och kräkts 10-25 gånger per dag VARJE dag sedan dess oh min sambo har fått göra allt. Han har varit stålmannen; skött barn, hushåll, renovering och orkat vara ett stöd för mig. Det vore fint att få ge honom en present efter den här skithösten/våren, han är verkligen världens bästa!

  71. Varför skulle jag vilja vinna? Jo för att mannen som funnits vid min sida i snart 30 år är finare än han nånsin har varit men skulle behöva en garderob som matchar honom.

  72. Om jag vinner så skulle jag hjälpa mina två halvvuxna söner att uppgradera sina garderober, så att de kan skippa Volvoraggarstilen😅. ❤❤

  73. Hej, har inget tråkigt eller jobbigt att säga om min sambo, han är bra som han är, älskar honom. Skulle vilja att han vann presentkortet för att han gillar kläder och det är så roligt att gör det, vann han kunde han ju unna sig det, istället för att lägga pengarna på annat som är viktigare som att laga bilen eller betala saftiga dubbelhyror som vi måste göra nu när vi bestämt oss för att flytta….han är världens generösaste man och tänker sist på sig själv.

  74. Hej!
    Min 58-åriga man köper sina kläder på Second Hand – inget fel med det egentligen – men det blir väldigt gubbigt! Jag skulle älska att se honom i lite ungdomligare och modernare stil!
    Vilken chans det här vore för honom och inte minst för mig, plötsligt händer det- håller tummarna!

  75. Min bonusson David är världens finaste kille. Han är så mån om alla i sin omgivning, åker och skottar hos sin farmor och farfar, ställer alltid upp och det skulle vara roligt att få ge honom något som bara är till honom. Sen är han skitsnygg också, vältränad och skulle passa perfekt i stilen.

  76. Min fästman går runt med samma kläder år ut & år in. Han säger själv att han skulle behöva uppdatera sin garderob, men han vägrar handla på nätet eftersom han vill prova kläderna, MEN han vägrar gå i butiker och prova.. Ja haha, ni fattar. Och jag får sällan köpa nåt åt honom för han är såå petig då det väl ska köpas nåt nytt, vilket i slutändan blir var tredje år typ. Såå, en liten uppdatering i hans garderob skulle sitta fint nu innan sommarn då han ska va lite ledig och inte kan gömma sig i sina jobbarkläder. 😉

  77. Till min älskade make som tagit hand om både familj och hem efter att vår dotter kom i november och jag ramlade ner i en förlossningsdepression ❤️

  78. Min bondlurk till sambo behöver en uppdatering i garderoben. Förstå känslan att gå på en date med en fräsch kille i snygga kläder istället för slitna jeans och rutig skjorta 😉

  79. Detta skulle vara en fin 30-årspresent till min älskade man! Han älskar mode och gillar att klä upp sig, då han till vardags springer runt i varselkläder(timmerbils-chaffis). Men han sätter inte klädinköp på priorteringslistan, ”typiskt” män? Haha. Så därför skulle jag vilja unna honom detta presentkort, för det är han värd❤

  80. Eftersom jag bokstavligen tagit över min sambos garderob ( hur skönt är det inte med tex stora tischor och tröjor?! ). Så vore Det så himla kul att överraska honom med nya snygga plagg. Han skulle bli överlycklig!
    ( plus att han fyller år i april ❤)

  81. Jag hade velat överraska min sambo som fyller 40 med detta, efter en extremt tuff vinter/vår både personligt och arbetsmässigt, det är han värd! ❤

  82. Ett flygbolag har tappat bort makens väska med alla hans kläder och hela familjens necessärer mm. Eftersom vi är i Florida för att gå på bröllop så är givetvis alla makens favoritkläder samt nyinköpta kläder till bröllopet i den väskan. Vi har spenderat timmar (!!!) för att hitta kläder men är man slank i svenska mått så är det näst intill omöjligt att hitta kläder som sitter bra så det har blivit nödlösningar. Det innebär att maken verkligen är i akut behov av att uppdatera garderoben när vi kommer hem. (Önskar jag kunde lägga upp en bild på honom i de kalsonger i stl M han köpte. 😂😂😂 Får väl plats 3 av honom i ett par 🙈)

  83. Jag önskar jag kunde vinna ett sådant pris till min underbara sambo som antingen går runt i arbetskläder eller urtvättade tröjor. Han är värd att få känna sig lika snygg som han är. Hälsningar Maria

  84. Till min kära man. Han är så snäll, omtänksam och generös mot alla, utom mot sig själv! ❤️ Han skulle behöva lite nytt i garderoben som gapar tom.

  85. Min Richard hade verkligen behövt en ny garderob. Byta jobb är hans högsta önskan just nu men inget napp än gör att självförtroendet fått sig en rejäl törn. Tror att med lite nya kläder och pepp från sin familj (jag och kidsen) så kommer han över den där uppförsbacken han står vid nu. <3
    All kärlek!! Bästa bloggen ever!!

  86. Jag har två män i mitt liv som betyder något alldeles extra, pappa och min älskade sambo. Den första är min pappa som med lätt fuktiga ögon ofta ofta påminner hur mycket jag betyder för honom och som ställer upp oavsett om det krisar med barn som behöver vabbas, tak som läcker eller bil som behöver lagas. Den andra mannen har nu stått vid min sida i tolv år, han är den som torkat mina tårar när jag kommit hem efter ha behandlats orättvist på mitt jobb, han som nu pushat mig till att säga upp mig och pröva mina vingar som egen företagare. Ja kort och gott har jag de två finaste män men de stösta hjärtan en kan tänka. Dessa två hade jag mer än gärna skämt bort med ett presentkort att dela.

  87. Jag skulle handlöst välja att ge det här till min fantastiska sambo om jag skulle vinna. Han är duktig på att skämma bort mig och speciellt nu när vi väntar vårt första barn till sommaren. Skulle vara roligt att kunna unna honom nya kläder och inte tänka på allt annat som ska införskaffas nu när familjen växer. Han är värd att skämmas bort han med för all peppning och stöttning han ger!

  88. Jag skulle så gärna vilja vinna till min mammas man. Han som alltså inte är min pappa, men en av mina föräldrar. Han som alltid har ställt upp och stått ut. Jag vill inte vinna för att fira någon födelsedag eller händelse direkt, mest bara för att fira att han är han. För att liksom visa hur tacksam jag är över att han är en av männen i mitt liv.

  89. Mysigt! Till min pappa skulle vinsten gå om turen föll till mig. Han blir 75 år detta året och i klädväg köper han mest praktiska robusta plagg att ha när han skrotar där ute vid kusten eller moverar i skogen. I dessa nya kläder tror jag att han kunde trivas. Snyggt klätt men ändå mysigt casual. Pappsen på pricken.

  90. Åh! Det skulle vilja ge till min man, som fyller år alldeles snart och som det senaste året burit mig genom mina mörka moln av ångest, depression och självskadebeteende. Han har lyssnat, tröstat, klappat, fixat och tagit hand om. Mitt i alltihop födde jag en bebis. Och så tog han hand om den också, han bär oss alla <3

  91. skulle vilja vinna detta och överraska mina tre grabbar, är gift med den äldsta grabben
    vore kul att överraska med nya kläder, då de går mest i ärvda plagg, eller mjukisbrallor

  92. Jag skulle gärna vill vinna till min son som efter en lårskada o fraktur på knäskålen har levt sitt liv i mjukisbyxor på grund av olika gips sedan i vintras. Nu närmar han sig rehabtiden. Vad roligt det skulle vara om han kunde få lite nya och fräscha kläder tills dess.

  93. Det hade varit en perfekt present till mina 3 studerande söner 16, 25 och 28 år gamla, som kunde få dela på detta.

  94. Vilken fantastisk utlottning,lyckliga den som vinner den…
    Skulle vilja ge min man lite nya kläder. I Januari 2016 blev han väldigt sjuk,det visade sig att han fått en bakterie i blodet som ”åt” på kroppspulsådern så man fick sätta in en förstärkning där det höll på att gå hål och han fick stark antibiotika både intravenöst och i tablettform. Det funkade inte utan man fick byta ut kroppspulsådern. Han är fortfarande inte riktigt bra och har förstås gått ner flera storlekar. Därför skulle jag gärna vilja överraska honom med lite nya sommarkläder…

  95. Alltså, jag skulle ge detta till tjejen B som snart fyller 18. Hon gillar s k killkläder, som egentligen bara är… kläder! Modig som hon är, så plockar hon i vilka hyllor hon vill, klär sig hur hon vill och är bara helt enkelt naturlig. Heja B!

  96. Hade gärna velat ge detta till min man som blev utbränd i höstas. Han behöver all kärlek, pepp och inspiration han kan få och vem blir inte glad av nya kläder! ☺️💕

  97. Min älskade man har gått från verkstadsarbete till yrkeslärare vilket har fått honom att inse att hans fritidsgarderob inte räcker nu när han har privata kläder på jobbet också. Ett presentkort hade varit ett perfekt sätt att uppdatera garderoben

  98. Min livskamrat Daniel har nu haft en galen förkylning som härjat i hans kropp i snart två veckor! En fin vinst med nya fina kläder för att kunna möta våren skulle vara en härlig överraskning till honom!

  99. Min man fyllde 50 år 28/2. Jag som alltid är så bra på presenter (det är liksom min grej) hade total hjärnsläpp, verklig totalt. Det slutade med lotter, kalsonger, en osammanhängande ursäkt och la på ledsna hundögon för att få lite medömkan. Har jordens ågren…milt uttryckt. Ett presentkort på fräscha kläder skulle nog få min man att glömma floppen på hans stora dag 🙂

  100. Min man har under vintern och våren gjort ett fantastiskt arbete för vår familj. Han är hemma med vår son, sköter hemmet, tar hand om alla djuren och lagar härliga middagar till mig.
    Jag älskar honom, och vill så gärna ge något tillbaka! Vore underbart med denna möjlighet att få fina herrkläder från Ellos som han kan bära.

  101. Det här är ju helt kanon, min man gillar verkligen att vara snyggt klädd och han är helt orädd och experimenterar gärna med både färger och material… det blir extra roligt på så sätt när det inte finns några begränsningar liksom. Det skulle vara så roligt att få överraska honom med ett presentkort som han kan shoppa loss för ordentligt nu inför våren =) Kram kram Mia

  102. Vad roligt med ett nytt fräscht märke. Kläderna ser jättefina ut och jag hade velat att min man blir vinnare. Han behöver en ny vårgarderob och ekonomin tillåter inga utsvävningar efter lång sjukskrivning. Detta hade gjort både honom och mig glada. 🙂

  103. En man så välförtjänt av detta. Han har fått stå ut med en fru som vart överstressad, trött och grinig men han peppar alltid på för att jag ska få göra saker för mig själv, medan han själv aldrig klagar. Han gillar kläder, han är kräsen när det gäller kläder, han vill ha fin kvalitet. Min man är den bäste och att jag kan ge något tillbaka till honom vore fint. Så jag får börja ge extra pepp och positivt tillbaka till honom så hoppas jag det följs av denna fina vinst att ge honom med stort H. 🙂

  104. Åh, det hade varit jätteroligt att välja ut lite nya fina kläder till min make! Han hatar att köpa kläder och hans garderob behövs verkligen uppdateras med lite nytt och fräscht! Så nu håller jag tummarna! 🙂

  105. Jag vill vinna till min sambo Jimmie som aldrig köper kläder till sig själv. Han är ta me tusan värre än mig på att välja kläder när vi ska iväg.. jag har inte nån bra skjorta eller svarta byxor, jade jade bla bla haha jag förstår honom och det hade varit så underbart att få överraska honom med en sån här fin vinst.

  106. Jag skulle vilja vinna till min fantastiska, underbara och stöttande make som alltid sätter mig/familjen före sig själv. Just nu är jag föräldraledig och precis som för många andra finns det inte mycket över att spendera på ren shopping. Vi har helt gemensam ekonomi, men brukar säga att skatteåterbäringen får var och en göra vad den vill för (så att en ska kunna unna sig helt utan dåligt samvete eller hänsyn till den andre). Men bara i förra veckan så kom min man och sa till mig (efter att jag stått och svurit x antal dagar över vår torktumlare) ”jag har bestämt mig för att jag inte ska köpa något till mig själv för skatteåterbäringen i år, istället tycker jag att vi ska köpa en ny torktumlare”. Är inte det kärlek så säg?! Så det vore helt underbart att få överraska honom med denna vinst för det förtjänar han verkligen!

  107. Jag har en fantastisk man som är väldigt medveten och modeintresserad! Vore så kul att få briljera med ett märke, med grymma kläder, som han inte känner till!✊🏻

  108. Min man unnar aldig sig något själv, man får tjata ordentligt innan han köper nya kläder, döttrarna (och jag förstås) går alltid först i hans värld. Han skulle verkligen behöva en del nytt i sin garderob!

  109. Jag har varit sjukskriven länge pga smärta efter en jobbig behandling mot en hemsk sjukdom.
    Min man har givit upp allt för min skull och är verkligen värd lite nya kläder vilket han inte unnat sig på länge 🙂 han är såklart värd mycket mer men detta skulle vara otroligt kul att få ge honom.
    Dessutom är dessa kläder precis hans stil, precis sådana kläder han vill ha, han skulle bli så himlans glad 🙂
    Och dessutom som pricken över i fyller han snart år, hur kul vore det inte att få överlämna en sådan överraskning 🙂

    Tack för en otroligt bra och inspirerande blogg 🙂
    Kram

  110. Att får ge sin man en fin överraskning är något som alla gärna vill göra. Så även jag. Det är mest jag som är less på att se honom endast använda de få kläder han får av företaget han jobbar på. Med stora loggor på varje plagg 🙂 Att få se honom unna sig fina plagg utan att behöva tänka efter på priset. Något som gör att han annars vägrar köpa ens nya kallingar (dessa byts endast ut när de är så slitna att ”paketet” börjar hänga ut)…

  111. Jag är föräldraledig men vår son Vide, tre månader. Vi har sedan tidigår även Edda 2,5 år. Alla som varit föräldralediga vet att det inte är jättefett på kontot vilket gör att man måste skala bort vissa saker i livet. I vårt fall har det blivit min mans klädkonto. Barnen måste alltid ha nya kläder efter säsong så där kan vi inte skala bort och jag efter en graviditet behöver nya kläder som faktiskt passar. Så med dessa pengar skulle jag och barnen kunna ge pappan i familjen en ny vårjacka och lite annat fint som han förtjänar!

  112. Åh detta skulle jag vilja vinna till min man. Han som alltid finns där för mig och våra barn. Han avskyr att shoppa till sig själv- jag har ju redan kläder tycker han.. och han prioriterar aldrig sig själv- utan barnen och jag går först framförallt på klädkontot. Så med denna vinst kunde han fått unna sig en del som han är värd 😄❤️

  113. Oj möjligheten att ge något till mannen i mitt liv vore flott
    I en familj på sex är det inte så ofta som äldste mannen får något
    Dessutom brukar godbitarna i hans garderob leva sitt eget liv
    då de ”lånas” av killarna som närmar sig vuxenlivet med stora kliv
    Så något som är bara hans
    skulle ge vår vardag lite glans
    Håller nu tummarna att turen står på vår sida
    och att han får nya kläder att i omkring glida

  114. Åh vilken rolig tävling. Vi (läs mest mannen) har under ett års tid byggt vårat drömhus. Nu är det snart inflytt (jihoooo) och jag skulle verkligen vilja ge mannen lite nya kläder när blåstället åker av!

  115. Min man har precis fått upp ögonen för kläder och börjat uppgradera sin garderob till att passa lite mer sin ålder, istället för att klä sig som en 15-20åring. Detta skulle ge honom en rejäl skjuts så att han snabbare kan bygga upp sina nya garderob och behålla sitt intresse.

  116. Min man är en alldeles underbar pappa till vår åttaåriga pojke. Det senaste året har han varit sjuk i cancer och opererat bort en tumör och sin ena njure. Det har varit en tuff väg tillbaka och han är inte helt återställd än. Han sätter alltid sig själv och sina behov sist. Därför skulle det vara fantastiskt att få ge honom en ny garderob (vilket verkligen behövs 😉).

  117. Jag tycker så synd om min man som sa upp sig från sitt jobb för att testa på säljaryrket. Nu har han jobbat i 6 månader och går i princip back varje månad på att jobba som säljare. Han har inte råd att hitta på saker eller shoppa så det skulle vara såå kul att överraska honom med en ny vår- och sommargarderob!

  118. Men ÅH vad det här skulle kunna komma passande till min man som ALDRIG köper kläder till sig själv, dels för att han inte prioriterar kläder och dels för att han har en vänlig fru som ibland köper kläder åt honom. Men det vore ju så KUL att ge honom ”fria” händer och få se honom i något annat än jeans och t-shirt a la 2005… Nästan som att få en ny man 😉

  119. Jag skulle hjälpa min pappa att köpa lite nya kläder till sig själv, förutsatt att han vill ha min hjälp då 😉 Han är supersvår att köpa present till när han fyller år så oftast blir det ett par strumpor, en tröja, eller någon bok eller film om beatles eller cornelis.. ja typ så.. varje år.. Och när han fyllt jämt har vi gett ’ett luftpresentkort på en konsert/teater han vill se’, dvs han får välja själv för vi vet inte vad han vill gå på men det har inte blivit av. Usch får så dåligt samvete! Så nu chansar jag på och få vinna en uppfräschning av garderoben och ge bort till nästa födelsedag den 4 april 😀
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg